Plaćeni ubica najverovatnije peške došao do zabačenog imanja, gde je ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku (76) i sestričinu Draganu (53). U kuću nije ulazio, ništa nije ukradeno.

Četvoročlanu porodicu u Jabukovcu kod Negotina najverovatnije je likvidirao profesionalni ubica, koji je dobro plaćen za taj "posao", pokazuju poslednji rezultati iz istrage! Plaćenik je peške došao do zabačenog imanja i likvidirao Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53), a da nije ostavio nijedan trag za sobom!

PROČITAJTE: ŽENA IZ JAGODINE KRENULA AVIONOM ZA BEČ: Kada su CARINICI otkrili šta je pokušala da PRENESE, zamalo su se SRUŠILI

Vrlo je moguće da je ubistvo naručeno iz inostranstva, gde su živele Ljubinka i Dragana, ali i Rajin sin Nenad. Najverovatniji motiv je osveta zbog nekih ličnih neraščišćenih računa. Moguće je i da je u pitanju sektaško ubistvo, jer su sve žrtve bile u Jehovinim svedocima.

 

Izvor iz istrage kaže da je plaćeni ubica prošle srede najverovatnije motorom došao do Jabukovca, a zatim je peške otišao do Rajinog imanja, do kog se stiže neasfaltiranim putem kroz šumu.

- Raja i tri žene ubijeni su u dvorištu, u sačekuši, sa ukupno 10 metaka iz pištolja. Ubica je zatim uklonio čaure i svaki trag koji bi mogao da ga oda, a zatim je pobegao. U kuću nije ni ulazio, tako da je pljačka kao motiv skoro potpuno isključena - objašnjava naš sagovornik.

O Rajinom stadu brinu komšije - Brigu o Rajinim kravama, ovcama, kozama i živini privremeno su preuzele komšije sa brda Jovan i Katarina Danilović.
- Znamo se sa Rajom godinama, poznavao sam i njegovog oca. Svi kažu da je bio prek, ali bih ja pre rekao da je bio strog. Nas dvojica smo dobro sarađivali. Znam da je pretprošle nedelje bio nešto bolešljiv, pa nas je pozvao da brinemo o njegovom stadu. Tada sam video da su mu došle u goste sestra Ljubinka i njena ćerka Dragana. Sada su svi pobijeni. Brinemo o Rajinom stadu dok se ne odluči šta će biti s tim životinjama - kaže Jovan Danilović.

Od petka, kad je Rajin komšija slučajno otkrio tela, inspektori ne prestaju da rade na ovom slučaju. Forenzičari iz Beograda su i u nedelju došli, po drugi put, na mesto zločina kako bi pokušali da otkriju neki novi trag.

PROČITAJTE: NESVAKIDAŠNJA PETICIJA U VRANJU PROTIV LEPE BRENE: Nećemo njen koncert, sredite nam škole i bolnice!

- Nažalost, za sada nemamo nikakvih tragova, što ukazuje da je ubica veoma iskusan i dobro plaćen za taj posao. Pošto je minimalna mogućnost da je motiv pljačka, onda jedino preostaje mogućnost da se Raja ili neko od njegove porodice dobro zamerio nekom moćnom i bogatom, kome nije problem da iz čiste osvete ili mržnje naruči profesionalno ubistvo - navodi naš sagovornik, i dodaje da o naručiocu, za sada, može samo da se nagađa:

 

- Ni meštani Jabukovca, ni Rajini malobrojni prijatelji ne znaju ko bi mogao biti taj moćnik kom bi se on zamerio. Zato istraga ide u više pravaca, pa se proveravaju i veze Rajine porodice sa Jehovinim svedocima, jer su svi bili u toj sekti. Ljubinka i Dragana su živele u Austriji, kao i Rajin sin Nenad. Njih dve su bile aktivne i registrovane pripadnice Jehovinih svedoka. Proveriće se sva njihova poznanstva i veze sa tom verskom organizacijom i u Srbiji i u inostranstvu.

Raja je, inače, imao četiri traktora, petnaestak krava i oko 20 ovaca i koza, ali je živeo kao bednik sa majkom. Kuća i ambar su im trošni, a spavali su na daskama, preko kojih su prebačeni iscepani komadi sunđera. U kući nisu imali ni vodu ni struju.

PROČITAJTE: DŽABA IM NOVCI - I TREĆI PUT IH ODBIO! Đoković ne želi njihove MILIONE EVRA, ceo svet ponovo bruji o tome

Nedavno su im u posetu iz inostranstva došli Rajina sestra i sestričina, ali su potom svi likvidirani.

Za Raju kažu da je bio cicija i mnogi su verovali da ima ušteđevinu u kući, iako je živeo kao bednik. Bio je preke naravi, svađao se sa mnogim meštanima Jabukovca i sudio se sa komšijama oko skoro bezvrednog parčeta zemljišta.

Raja, njegova majka, sestra i sestričina biće sahranjeni u četvrtak na lokalnom groblju. 

Scroll to top