Prema izjavi devojčice, polno nasilje se dešavalo u vreme kada je majka sa drugim detetom bila u bolnici.

Žrtva incesta, četrnaestogodišnja devojčica iz Banjaluke ispričala je tokom svedočenja da je otac monstrum odnose pravdao seksualnim vaspitanjem ćerke, saznaje Srpskainfo.

–Kćerki je govorio kako je ono što radi seksualno vaspitanje, te da se ne brine ništa – naveo je izvor iz istrage.

Posebno otežavajuća okolnost u budućem krivičnom postupku za oca monstruma, pored samog dela, u ovom slučaju je i to što je polno nasilje trajalo duži vremenski period, velika nesrazmera u godinama i zrelosti između monstruma i žrtve, teško narušeno zdravlje deteta i druge.

 

Deo istrage biće usmeren i na to da li je majka devojčice znala šta se dešavalo u porodičnoj kući strave i užasa.

–Prema izjavi devojčice, polno nasilje se dešavalo u vreme kada je majka sa drugim detetom bila u bolnici – objasnio je izvor.

Nakon prijave, devojčica je u razgovoru sa istražiocima takođe potvrdila sve ono što je ranije ispričala drugaricama, što je bio dovoljan signal da su strašne sumnje u teško krivično delo opravdane. Međutim, osumnjičeni otac monstrum nije uhapšen, jer je otišao van granica BiH.

PROČITAJTE: Žena u taksiju ostavila korpu sa bebom, taksisti rekla da je u korpi mačka

Prema nezvaničnim informacijama, otac je na privremenom radu u inostranstvu pa bi trebao biti uhapšen kada se vrati, ili će u protivnom za njim biti raspisana međunarodna poternica.

Podsetimo, istražioci su u ponedeljak ostali šokirani navodima iz prijave o polnom nasilju nad maloletnom devojčicom.

(BalkansPress / Izvor: Alo.rs)

Scroll to top