BalkansPress

Dobro došli!

Jednom momku sa kojim je bila je navodno slomila prste, dok je drugog je pokušala da ubije iz lovačke puške. Takođe, po selu se priča i da je pre 15 godina pokušala da zapali svog oca.

Marina Bečanović, koja je uhapšena zbog brutalnog ubistva Petra Petrovića (67) iz sela Brđani od Gornjeg Milanovca, nad kojim se godinama iživljavala, bila je i ranije u vezama tokom kojih je zlostavljala svoje partnere. Batine, pretnje, mučenje, izrabljivanja, ali i spaljivanje, bila je po svemu sudeći svakodnevnica pomahnitale Marine.

Meštani sela Guncata kod Knića, gde se 10. januara odigrao krvavi zločin u kom je Marina do srmti nožem ubadala Petrovića, za Marinu nemaju reči hvale.

 

Tragediji koja je šokirala celu Srbiju prethodile su godine drame i zverstva, pričaju oni, u kojima je žrtva bio preminuli Petrović, ali i drugi muškarci. Kako su ispričali, ona ga je oduvek tukla i maltretirala, a prirodu njihove veze niko nije mogao da shvati, budući da su kod Marine dolazili i drugi muškarci.

Petar je, kažu, to njoj oduvek zamerao, te se pretpostavlja da je i do ubistva došlo upravo zbog ljubomore.

PROČITAJTE: EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Evo šta će sve Duško Tošić ostaviti Jeleni nakon razvoda...

Ipak, oni su otkrili da su Marinina zverstva bukvalno na svojoj koži osetili i Petrovićevi prethodnici koji su se smenjivali u Marininoj kući.

- Odmalena je dosta pila, a navodno je uzimala i lake droge. Često je menjala muškarce, a bila je i sa starcima, koje je iskorišćavala za pare. I druge svoje muškarce je mučila i tukla - pričaju njene komšije.

Jednom momku sa kojim je bila je navodno slomila prste, dok je drugog je pokušala da ubije iz lovačke puške. Takođe, po selu se priča i da je pre 15 godina pokušala da zapali svog oca.

 

Ipak, najgoru sudbinu doživeo je nesrećni Petrović koji je živeo sa njom u kući i nad kojim se iživljavala dugi niz godina naočigled svih.

- Izvela bi ga u dvorište, pa bi ga podigla i iz sve snage bacila na zemlju. Dok bi se on previjao i jaukao, ona bi ga šutirala kao pomahnitala zver. Iz straha od nje nije smeo da izađe iz kuće, na put, pa smo ga sve ređe viđali. Više puta je zvao policiju u pomoć. Oni bi je priveli, zadržali dan-dva, pa bi je ponovo pustili na slobodu - pričaju zaprepašćene komšije.

Oni su reporterima ispričali i da su lekari koji su konstatovali smrt Petrovića kazali da takav prizor nisu videli u životu, da je bio sav u modricama i da nema nijednog dela tela bez masnice, ogrebotine, ožiljka ili posekotine.

- Marina ga je navodno prvo vezala i mučila. Sekla ga je nožem i gasila mu cigarete po telu i na kraju isprebijala na smrt. Kažu da ga je udarala nekom hoklicom i da ga je zapravo usmrtila drvenom nogom te stolice - kažu meštani.

Poslala poruku Petrovićevoj porodici

Nakon brutalnog iživljavanja i batinjanja, Marina je, da stvar bude još bizarnija, poslala poruku Petrovićevim najbližima. U njoj je, prema nepotvrđenim informacijama, napisala da je "sa njim završila" a onda i izjavila saučešće.

Scroll to top