BalkansPress

Dobro došli!

Poginuli Miloš Vukomanović iz Zvečana i njegova verenica Snežana Rudinac iz Kraljeva imali su velike snove o zajedničkom životu, koji su naglo prekinuti u utorak pola sata nakon ponoći, kada ih je pokosio vozač u Bečićima. Kako nam je rekao otac poginulog mladića, oni su otišli u Crnu Goru kako bi zaradili novac za svadbu i iznajmljivanje lokala.

Jedan mladi život iznenada je ugašen, za drugi još uvek traje borba. Kada su početkom aprila ispratili sina u Crnu Goru, Miloševi roditelji nisu ni sanjali da ga više nikad neće videti živog.

 

U porodici Vukomanović iz Zvečana vlada tuga i neverica. Na telefon nam se javila njegova majka, koja je uplakana i sa knedlom u grlu rekla da joj je previše teško da priča o onome što se desilo. Vezu je prebacila na svog supruga Gutu.

- Ne možemo da verujemo šta se dogodilo, svi smo i dalje u šoku. Znamo samo ono što čujemo na televiziji i pročitamo u vestima. Znamo da ih je pokosila devojka dok su se vraćali sa posla - rekao je za Telegraf.rs otac poginulog mladića.

PROČITAJTE: OTIŠAO DA ZARADI, PA NASTRADAO! STRAVIČNA NESREĆA U BEČIĆIMA: Mladića iz Srbije pregazio automobil, devojka teško povređena

*Radili su u istom hotelu Foto: Facebook/Snežana Rudinac

On je ponovio da je Miloš strudirao na fakultetu u Vrnjačkoj Banji i da je i prošle godine radio na istom poslu u Bečićima.

- I prošlo leto je radio u istom hotelu, gazda je bio zadovoljan njime i ponovo ga je pozvao da dođe, iako još studira i nema diplomu. Pokazao se kao dobar radnik i svi smo bili ponosni na njega - istakao je Guta.

Miloš i Snežana su radili u istom hotelu, s tim što je njegova verenica primljena kao radnik jer je diplomirala.

 

- U Crnu Goru je otišao još 1. aprila, a koliko znam, planirao je da tamo ostane do novembra, dok god bude bilo posla - rekao je on.

Prema rečima Miloševog oca, njih dvoje su otišli u Crnu Goru kako bi zaradili novac za zajednički život.

*Imali su velike snove o zajedničkom životu Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

- Nismo hteli da se mešamo u njihove planove, kao ni Snežanini roditelji. Planirali su da prave svadbu i da zakupe lokal u Kraljevu, mi smo samo želeli da oni budu srećni - rekao je njegov otac dok mu je podrhtavao glas.

Pored strašnog saznanja da su izgubili sina, članovi porodice su u šoku jer ne mogu da prebace Miloša kući kako bi ga sahranili.

PROČITAJTE: Ruska mafija ZABETONIRALA SRPSKE RADNIKE u temelje hotela? O nestanku Srba u Zlatnom zalivu se ćuti

- Ne možemo da ga prebacimo na Kosovo jer nema kosovske papire. On je rođen u Kosovskoj Mitrovici i državljanin je Srbije, nije mi baš jasno zbog čega se pravi problem. Tako nam je rečeno u ambasadi Kosova u Crnoj Gori. Probaćemo i u srpskoj abasadi da vidimo da li oni mogu da na pomognu. Samo želimo da sina dovedemo kući - zaključio je otac poginulog Miloša.

*Povređena Snežana je i dalje u kritičnoj situaciji Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

 

Da podsetimo, Miloš Vukomanović je poginuo na licu mesta, a njegova devojka Snežana Rudinac i dalje se nalazi u životnoj opasnosti, nakon što je na njih naletelo vozilo budvanskih tablica dok su prelazili bulevar u Bečićima.

Njih dvoje su bili u vezi četiri godine i verili su se u septembru prošle godine.

PROČITAJTE: MONSTRUM U PAKLU! Evo šta se dešava sa ubicom Tijane Jurić u zatvoru!

Bulevar u Bečićima, na kojem je nastradao mladić iz Srbije, važi za crnu tačku u ovom delu Crne Gore. Bulevar je u očajnom stanju, nije dovoljno osvetljen, dok pečački prelazi nisu vidljivi kako treba.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top