BalkansPress

Dobro došli!

Ž. M. (67) iz Požarevca, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži svoje zgrade u Jug-Bogdanovoj ulici, tokom nevremena koje je pogodilo taj grad.

 

Po rečima stanara, vlasnik stana koji živi na prizemlju parkirao je automobil u podzemnoj garaži. Kada je video da se nevreme smiruje liftom je navodno sišao, ali je u tom trenutku već nivo vode u podrumu bio oko 2 metra. U trenutku kada se lift spustio došlo je do prekida električne energije, a vrata se kako nezvanično saznajemo nisu otvorila…

*foto: Urban city radio

Vatrogasci su ispumpali vodu iz garažnog prostora i podrumskih prostorija i pronašli beživotno telo muškarca - potvrđeno je u Vatrogasnoj službi.

Pretpostavlja se da je smrt nastupila usled davljenja, ali još uvek nije najjasnije gde se u trenutku smrti nalazio nesrećni čovek.

Prema rečima stanara ova zgrada je useljena pre godinu dana i nalazi se na placu koji je Ž.M. ustupio investitoru. Komšije navode da su čuli priče da je sišao liftom pa ostao zaglavljen zbog nestanka struje, ali vatrogasci kažu da je lift bio prazan.

Istraga će pokazati šta se tačno dogodilo.

*foto: Urban city radio

Jako nevreme praćeno obilnim pljuskovima, gradom i grmljavinskim nepogodama pogodilo je Požarevac oko 16.20 časova. Grad je oko sat vremena bio potpuno paralisan.

 

Više ulica u gradu je poplavljeno, a voda je ušla u podrume i prizemlje mnogih objekata. 

(BalkansPress / kurir.rs)

Scroll to top