BalkansPress

Dobro došli!

Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, preminula je u Kliničkom centru Vojvodina, nakon pet dana borbe lekara za njen život!

Nesreća se dogodila u petak, oko 20 sati, u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, nedaleko od "Merkatora", kada je nesrećna devojka prelazila pešački prelaz.

 

Nataša je zadobila teške povrede, a posle višednevne borbe lekara, u utorak je izgubila bitku za život.

- Devojka je danima bila u komi. Lekari su dali sve od sebe, ali nažalost, preminula je u utorak u Kliničkom centru Vojvodina. Na nju je naleteo automobil kojim je upravljao mladić. On je posle udarca stao i sam pozvao Hitnu pomoć. Nije poznato da li je bio pod dejstvom alkohola - ispričao je izvor blizak istrazi.

Nataša je, prema rečima njenog prijatelja koji želi da ostane anoniman, bila uzorna devojka.

- Nataša je iz Užica, tamo joj živi porodica. U Novom Sadu je upisala nemački jezik na Filozofskom fakultetu. Bila je odličan učenik, ali i student. Završila je Srednju ekonomsku školu i bila je fenomenalna devojka. Bila je dobra, kulturna, vaspitana i uzorna devojka, kakva se samo može zamisliti. Za njenu sestru i porodicu ovo je strašan gubitak. Svi koji je poznaju teško su podneli tragičnu vest - kaže Natašin prijatelj i dodaje da se borila do poslednjeg trenutka.

- Mučenica je danima bila u komi. Svi smo mislili da će se izvući jer je uvek bila hrabra i jaka. Poginula je bukvalno mesec dana uoči svog rođendana. Rođena je 10. februara 1997. godine - ispričao je Natašin prijatelj.

Iz porodice Petrović potvrdili su da je Nataša preminula i da će njena sahrana biti najverovatnije u petak u Užicu.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top