BalkansPress

Dobro došli!

Krvavi pir koji se dogodio u Pančevu odigrao se u stanu na 4. spratu zgrade u Savskoj 10, pred očima 12-godišnje devojčice, Biljanine ćerke iz prvog braka.

Podsetimo, Biljana M. (30) ubijena je u stanu u kome je živela sa nevenčanim suprugom Sinišom R. (50), i to samo dvadeset dana nakon što mu je rodila ćerkicu. To je bilo njeno drugo dete a prvo sa Sinišom.

  

Za ubistvo se sumnjiči njen dvadeset godina stariji partner, koji je navodno, posle svađe, pod dejstvom alkohola nožem nasrnuo na Biljanu i zadao joj smrtonosni ubod u grudi.

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati, a po 20 dana staru bebu odmah su došli iz Centra za socijalni rad. Sa Fejsbuk profila ovog para vidi se da su ozvaničili vezu, ali može se zaključiti i to da se on zbog toga više ponosio.

 

Za razliku od prelepe Biljane koja je na društvene mreže postavljala isključivo svoje i fotografije svoje dece (ćerke iz prvog braka i nedavno rođene devojčice), Siniša je postovao uglavnom njihove zajedničke fotografije.

Upućeni su ispričali da je on bio osuđen na kaznu kućnog pritvora zbog nasilnih ispada u prošlosti, a komšije pretpostavljaju da su glavni razlozi za ljubomoru njena mladost i lepota.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top