BalkansPress

Dobro došli!

Nebojša Spasić iz Borče brutalno je pretučen kad su njega i njegovog brata Dejana napali N. S. i V. M., zet i sin njihovog najbližeg komšije. Spasići kažu da je motiv napada sukob s komšijama koji je nastao kad je Nebojšin najmlađi brat Boban otvorio menjačnicu u blizini komšijine.

 

Supruga pretučenog Nebojše Nada kaže za Kurir da se napad dogodio pre tri godine, ali da do danas protiv nasilnika nije podignuta optužnica, zbog čega su nedavno podneli privatnu tužbu. Ona je redakciji Kurira dostavila snimak na kome se vidi kako je njen suprug krvnički pretučen, što su snimile sigurnosne kamere u Ulici Valjevskih odreda u Borči.

Spremali se na put

Nada Spasić objašnjava da je sukob s komšijama počeo kad je najmlađi brat njenog muža otvorio menjačnicu.

- Moj suprug ima tri brata i svako od njih imao je svoj lokal osim najmlađeg. S komšijama smo imali odlične odnose dok Boban 2012. nije otvorio menjačnicu. Komšijama je to zasmetalo jer su nedaleko od nas u dvorištu imali svoju menjačnicu. Tada su krenuli problemi, koji su s vremenom samo rasli - priča Nada Spasić.

Ona objašnjava da je 30. novembra 2014. bila u šestom mesecu trudnoće i da se spremala da s Nebojšom ode kod svojih u Aranđelovac.

- Ranije tog dana Dejan i Boban, Nebojšina braća, imali su prepirku s komšijinim sinom i ćerkom, koja je radila u njihovoj menjačnici. Znam da su jedni drugima uputili različite pretnje - priča naša sagovornica.

*Foto: Printscreen

Ne znajući za to, Nebojša je došao do lokala, a ubrzo su kolima stigli N. S. i V. M.

- V. M. je utrčao u Dejanovu radnju bele tehnike i napao ga, dok je N. S. ispred lokala, na trotoaru, u glavu udario mog Nebojšu, koji je od jačine udarca pao.

 

Zatim ga je krvnički nekoliko puta šutnuo u glavu dok je ležao, nije čak ni pokušavao da se odbrani. Boban je istrčao iz menjačnice i pokušao da ga odbrani, ali nije mogao - objašnjava žena brutalno pretučenog čoveka.

*Foto: Printscreen

Izbili mu 4 zuba

Na snimku se vidi kako N. S. prvo pesnicom udara Nebojšu u glavu, a kada je nesrećni čovek pao, nastavio je da ga šutira. U jednom trenutku Nebojša je uspeo da ustane, ali ga je N. S. ponovo oborio pored automobila kojim se dovezao. Potom ga je još nekoliko puta šutnuo u glavu iz sve snage. Istovremeno se u radnji bele tehnike dogodila tuča između V. M. i Dejana Spasića, u koju se u jednom trenutku uljučio i N. S., ali Spasić za razliku od brata Nebojše nije zadobio teže povrede.

*Foto: Printscreen

Nada Spasić kaže da njen muž i danas trpi posledice napada.

- Vilica mu je polomljena na dva mesta, četiri zuba su mu bila izbijena, a morali su još dva da mu izvade. I danas ima glavobolje, ali i probleme sa žvakanjem - kaže Nada Spasić.

Prvo tužilaštvo - Istraga pri kraju

U Prvom osnovnom tužilaštvu za Kurir je rečeno da je slučaj iz Borče i dalje u fazi istrage.

- Krajem oktobra u tužilaštvo je stigao nalaz sudsko-medicinskog veštačenja povreda oštećenih, nakon čega je dat zakonski rok osumnjičenim da se na njega izjasne - kazala je za Kurir portparolka Prvog osnovnog tužilaštva Aleksandra Đenadić.

Napadač N. S. - Pretili su mojoj trudnoj ženi

Napadač N. S. je u svojoj izjavi, kako nezvanično saznajemo, objasnio da je sa šurakom V. M. otišao do lokala koje drže Nebojša i njegova braća jer ga je zvala supruga, koja je radila u njihovoj menjačnici, i rekla da ih je Dejan vređao i rekao da će da im baci bombu. N. S. je naveo da mu je supruga u tom trenutku bila u osmom mesecu trudnoće.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top