BalkansPress

Dobro došli!

Dvojica mladih Novopazaraca tragično su preksinoć izgubila život u centru ovog grada, pred više stotina sugrađana i prolaznika...

Najpre se, oko 21.30, na uglu centralne Ulice Stefana Nemanje i sporedne Mehmeda Alibašića dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je život na licu mesta izgubio Muhamed Dolovac (20), a potom je, sat kasnije i pedesetak metara dalje, na uglu Ulice Stane Bačanin nožem izboden i ubijen Azer Ajdinović (33) iz Novog Pazara.

Nesrećni Muhamed Dolovac motocikilom se iz pravca autobuske stanice kretao prema centru grada. Očevici kažu da nije brzo vozio, međutim, iz sporedne Ulice Mehmeda Alibašića iznenada je izašao “mercedes” i isprečio se ispred motora. Muhamedov drug koji je takođe bio na motoru lakše je povređen, a vozač “mercedesa” S. R.(49) iz Novog Pazara, koji se sumnjiči da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja je uhapšen... Poginulog mladića koji je najverovatnije nastradao tuđom krivicom, u nedelju su na poslednje putovanje ispratili brojni sugraćani, rođaci i prijatelji... Oplakuje ga i žali ceo Novi Pazar.

 

Sat kasnije, svega pedesetak metara dalje, nožem je izboden Ajzer Ajdinović (33), vozač iz Novog Pazara i otac troje male dece koji je preminuo na putu ka novopazarskoj bolnici. Posle kraće svađe i tuče zbog parkinga njega je ubio, najverovatnije ubodom u predelu srca, Adis Ćorović (33), zvani Rumun, odranije poznat policiji. I Ajdinović je u nedelju sahranjen u Novom Pazaru. Ubica Adis Ćorović je neposredno posle zločina uhapšen u svojoj kući u Ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru.

*Ubica Adis Ćorović i Ubijeni Azer Ajeinović

PUCANjE I U SVADBENOJ KOLONI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. J. (25) iz Tutina, jer je iz gasnog pištolja pucao u vazduh dok je bio u svatovskoj koloni, saopštila je PU Novi Pazar.

- Policija je u subotu oko 18.00 časova, u Tutinu, kod osumnjičenog na mestu suvozača u vozilu stranih registarskih oznaka, koje se nalazilo u koloni svatova, pronašla i oduzela gasni pištolj i 25 komada municije - navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni je iz tog pištolja i vozila, dok je bilo u pokretu, ispalio tri hica u vazduh.

Po nalogu nadležnog tužioca, E. J. je doneto rešenje o zadržavanju do 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

(BalkansPress / Novosti.rs)

Scroll to top