BalkansPress

Dobro došli!

Protiv Milorada Šćekića, nastavnika srpskog jezika u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Mladenovcu i oca nekadašanjeg prvog čoveka mladenovačke policije Radosava Šćekića, podneta je krivična prijava za nasilničko ponašanje jer je davio prvu komšinicu i polomio joj nos!

Naime, Mirjana Đ. (42) iz Mladenovca prijavila je policiji da je prekjuče oko 20 sati napao ovaj pedagog iz Mladenovca jer mu je smetalo što hrani lokalno kuče kod zgrade.

Ona kaže da ju je komšija napao bez razloga pred njenim sedmogodišnjim sinom i da je jedva izvukla živu glavu.

- Najpre me je verbalno napao u garaži naše zgrade kada sam sa sinom pošla po vodu. Nije mi dao uđem na vrata moje garaže, optužujući me da pravim đubre. Mislio je na malo kuče, koje ja i komšije iz zgrade hranimo, ali njemu i njegovoj ženi to smeta. Rekao mi je da ne smem više to da radim i počeo da mi ide prstima ka očima. Nacrtao je liniju i zapretio da ne smem preko nje da iznosim bilo šta. Videla sam još tada da će da me udari, pa sam otključala garažu i sina ugurala unutra. Međutim, od napada je odustao jer su komšije iz zgrade čule viku i upozoravale ga da će zvati policiju - priča Mirjana Đ..

 

Ona sa sinom od sedam i ćerkicom od 12 godina živi sprat iznad Šćekića.

Pravi košmar za ovu ženu usledio je petanest minuta kasnije, na stepeništu zgrade.

- Sreo me je na stepeništu zagrade i rekao mi: „Ja ću tebe i da zadavim!”, a ja nisam stigala ništa da kažem. On je onda skočio na mene i počeo da me davi. Uhvatio me je obema rukama za vrat i davio me, i davio. Gubila sam vazduh i mislila sam da će da me uguši. Kada je video da sam ošamućena, udario me je pesnicom u lice, a onda mi nabio glavu u pločice na stepeništu. Moj sin je sve to gledao, vrištao i pobegao. Gušila me je krv i počela sam da bežim kod komšija, dozivajući upomoć. Međutim, on je uleteo za mnom unutra, ali su ga komšije izbacile - priča Mirjana Đ., kojoj je nakon napada ukazana pomoć na Urgentnom centru u Beogradu.

 

Kuče zbog kojeg je napadnuta Mirjana Đ. u Mladenovcu

*Foto: Privatna arhiva Kuče zbog kojeg je napadnuta Mirjana Đ. u Mladenovcu

Mirjani Đ. je u Urgentnom centru konstatovan nagnječenje nosa, duboka rasekotina posred čela, kao i nagnječenje vrata. Oko vrata nosi šancovanu kragnu i ima oderotine na kolenima.

- U teškom sam šoku jer ne mogu da verujem da jedan pedagog, koji vaspitava decu, to radi - kaže Mirjana Đ., koja se oporavlja kod kuće.

Policija je izvršila uviđaj, a kako saznaje "Blic" po naredbi tužilaštva, protiv Šćekića je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

(Izvor: Blic.rs)

 

 

Scroll to top