Eks-ju derbi u Ligi šampiona? Vrlo moguće! Crvena zvezda i Dinamo iz Zagreba igraće u grupnoj fazi najelitnijeg evropskog takmičenja, a da li će doći i do međusobnog duela, biće odlučeno žrebom u Monte Karlu.

 

Legenda jugoslovenskog i hrvatskog fudbala Ćiro Blažević preko Kurira je poručio svima da se manu nacionalističkih ispada i da će nas u Zagrebu dočekati bratski i pre svega sportski.

–Ispratio sam mečeve naših klubova i izuzetno sam srećan i zadovoljan što će i Zvezda i Dinamoigrati Ligu šampiona. Naravno da bi bilo super da dođete u Zagreb, ne očekujte nikakve incidente… To su posla umobolnih ljudi koji su nebitni u ovoj sportskoj priči, dođite i biće spektakl. Ovo podneblje dalo je dva kluba u najjače evropsko takmičenje i jako sam srećan zbog toga, naš se fudbal vratio tamo gde i pripada – rekao je Ćiro za Kurir.

Kada je u pitanju bura koja se prethodnih dana digla u javnosti zbog tenka ispred Marakane i odgovora u vidu traktora u Hrvatskoj, legendarni Ćiro u svom stilu je kratko prokomentarisao:

–Ma je*ali ih i traktor i tenk. Mi smo sportisti i ne priznajemo te primitivne ispade pojedinaca.

(BalkansPress / Izvor: Kurir)

Scroll to top