BalkansPress

Dobro došli!

Brat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa, nezvanično saznaju "Nezavisne".

Takođe nezvanično, u pitanju su Milka Ilić i njen brat Nedeljko Ilić, koji su živjeli sami.

PROČITAJTE: Uhapšen najmoćniji član albanske narko-mafije! Ovo selo je najveće leglo droge u Srbiji: U Velikom Trnovcu ima oko 2 tone narkotika u svakom trenutku (FOTO)

Žena je pronađena u kući, koja je u šumi i prilično udaljena od drugih u ovom mestu, dok je njen brat pronađen ispred kuće.

Prema nezvaničnim saznanjima, na telu muškarca nedostaju određeni delovi te se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.

 

"Strava i užas, niko nije zaslužio da tako skonča. Navodno je žena pronađena u kući na kauču, a njen brat ispred kuće. Priča se da je telo čak i obezglavljeno i da fali još nekih delova, što su verovatno pojele životinje, jer im je kuća baš zabačena u šumi", kaže meštanin Strojica.

Milka i njen brat često su lutali i vodili su poprilično neuredan život, a neretko su bili viđeni kako hodaju, stopiraju, čak i u susednim opštinama.

"Oni jesu čudno živeli, može se reći da su živeli i kao beskućnici. Ona je čak i noću hodala sama", kažu meštani Strojica koji su potreseni činjenicom da su životinje pojele delove tela.

Slučaj je prijavljen policiji, koja je obavljala uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te će po završetku uviđaja biti poznato više informacija.

(BalkansPress / Izvor: Nezavisne.com)

Scroll to top