Muškarac je u noći između petka i subote u jednom lokalu u Podgorici napao dve devojke.

U video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da je muškarac upao u lokal, a potom jednu devojku udario pesnicom u lice, a drugu prvo nogom pa onda rukom u lice.

Mladići koji su se zadesili na licu mesta su pritrčali u pomoć devojkama, udarali napadača i izveli ga napolje iz lokala.

 

Predsednica Sigurne ženske kuće Ljiljana Raičević napisala je juče na Fejsbuku da su dve devojke koje su pretučene donele snimak, na kojem se dobro vidi napadač koji ih je iz čista mira provocirao i iznenada napao brutalno.

PROČITAJTE: CRNOGORCI IZBACILI ŠANTIĆA I DESANKU IZ LEKTIRE: Hari Poter i Gospodar prstenova zamenili O, klasje moje i Krvavu bajku (VIDEO)

- Povrede su vidljive a priča strašna. Policija je identifikovala napadača koji prema njihovim saznanjima još nije uhapšen. Zbog toga su veoma zabrinute. Mi takođe. Zato smo im i zamračile lica da ne bi imale daljnih neprijatnosti u društvu. Svaki neprimereni komentar ću brisati Nadamo se da će Policija profesionalno odraditi posao -  navela je Raičević.

(BalkansPress / Vijesti.me)

Scroll to top