BalkansPress

Dobro došli!

Miroslav Š. (56) osumnjičen je da je ubio svog nekoliko dana starog sina tako što ga je bacio kraj puta u mestu Miljkovići kraj Mostara.

Nestanak bebe, rođene 2. septembra, policiji je prijavio deda, otac detetove majke nakon što je celoj porodici bilo čudno što bebe nema a iz porodilišta je beba otpuštena 6. septembra sasvim zdrava.

PROČITAJTE: TRAGIČAN PRIZOR KOD KRALJEVA Sudar motocikla i dva automobila, IMA MRTVIH (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Nakon razgovora s policijom, otac bebe Miroslav Š. odveo je policiju do grmlja gde su bacili dete.

 

- M. Š. se sumnjiči da je dana 6. septremba 2018. godine u poslepodnevnim satima, po prethodnom dogovoru sa suprugom da liše života svoje tek rođeno muško dete, a neposredno nakon što su ga izveli iz Kliničke bolnice u Mostaru, zaustavio vozilo u mestu Kobilovača u blizini Mostara i bacio nosiljku u kojoj se nalazilo novorođenče u provaliju pored puta. Usled povreda dete je preminulo - saopšteno je iz Tužilaštva.

Mrtvo novorođenče pronađeno je u sredu pored puta Mostar-Čitluk. Utvrđeno je da je dečak rođen pre više od sedam dana te da su ga roditelji bacili u grmlje u mestu Miljkovići. Mrtvo telo pronašli su policajci.

Miroslav i njegova supruga imaju troje maloletne djece, a koju im je nakon ovog šokantnog događaja oduzeo Centar za socijalni rad iz Gruda.

- jecu smo smjestili u Majčino selo u Međugorju na rok od dva meseca. Rešenje smo dostavili Tužilaštvu u Mostaru - rekao je Veselko Pezer, direktor Centra.

Radnici Centra za socijalni rad iz Gruda bili su prisutni tokom privođenja majke, koja je nakon svedočenja u ovom slučaju puštena.

Scroll to top