BalkansPress

Dobro došli!

Nepoznato je koliko prostitutki ima na ulicama Beograda i Srbije, jedne dolaze, druge odlaze, treće prave pauzu, a četvrte pobegnu glavom bez obzira već nakon prve mušterije.

One starije i već dobro poznate čekaju na svoj red. Prvo se razgrabe mlade, lepe i "nevine".

Okvirna cena za oralno zadovoljavanje je od 800 do 1.000 dinara, a za klasičan seks gornja granica je dve hiljade dinara.

- Kada je reč o uličnoj prostituciji, većina privedenih žena kaže da to radi jer nema od čega da živi ili da izdržava svoju decu. Neretko priznaju da ih često neko njima blizak tera da izađu na ulicu i tako zarade. Nekima je to jednostavno kao klasičan posao i stoje na ulici dve-tri decenije, dokle god mogu nešto da zarade - objasnila je sagovornica iz policije i dodaje da se privedene često pravdaju na sledeći način:

- A šta drugo da radim?

 

Dok govori o uličnoj prostituciji, ne može da ne spomene da mlade devojke često upadaju u ralje makroa i da odatle teško nalaze izlaz. Kako bi mogle da podnesu nekoliko muškaraca na dan i one koji su im privlačni, pribegavaju alkoholu i drogama. Većina njih bez stimulansa taj posao ne može da radi.

Najmlađa devojka koja radi na ulicama glavnom grada ima nepunih 14 godina. Njeni roditelji rade u inostranstvu i ne znaju čime im se dete bavi. Pokušavali su inspektori da je urazume i otrgnu od navike da za sitan novac zadovolja druge i da prodaje svoje telo, ali nisu uspeli.

- Sećam se da smo priveli jednu maloletnicu jer je oralno zadovoljava mušteriju. Prilikom obavljanja razgovora sa njom, stekla sam utisak da ne shvata da je oralni seks isto što i klasičan. Pravdala se rečima: "Ja sam nevina, nisam spavala s njim..." - objasnila je sagovornica.

Ipak neretko se dogodi da se u stnaicu privedu i transeksualci. Fino doterani muškarci u ženskoj odeći izgledaju privlačno, a klijenti, ukoliko su pod dejstvom alkohola ili nekog drugog opijata, često i ne shvate sa kim su bili. Zanimljivo je da oni svoje usluge naplaćuju isto kao i prostitutke. Oni najčešće koriste hormone, nakon čega počnu da im rastu grudi, a neki stavljaju u brushaltere i veštačka pomagala, kao što su čarape i slično.

- Kad privedemo klijenta koji shvati da nije bio sa ženom već sa muškarcem, bude mu neprijatno. Kako se sve dešava u mraku, teško je poverovati da nisu bile u pitanju žene - dodaje sagovornica.

Scroll to top