BalkansPress

Dobro došli!

Branku Miljkoviću lisice su stavljene pošto je pretio komunalnoj milicajki, a zatim psovao i patrolu MUP koja je došla na intervenciju.

Branko Miljković (53), vlasnik građevinskih firmi „MBA Ratko Mitrović“ i „MN gradnja“, kog mnogi nazivaju i „kraljem puteva“, uhapšen je u ponedeljak po podne zbog sumnje da je udario i lakše povredio komunalnu milicajku koja je na poziv građana došla na intervenciju.

PROČITAJTE: Migrante prebacuju u srpska sela: U Federaciji BiH iskoristili pandemiju da ostvare PAKLENI PLAN!

Treće osnovno tužilaštvo potvrdilo je da je Miljković zadržan zbog sumnje da je napao službeno lice u vršenju svoje dužnosti, kao i da će biti priveden na saslušanje. - Incident se dogodio na Novom Beogradu, na gradilištu u nastavku Bulevara heroja sa Košara i u vreme trajanja policijskog časa. Komunalna milicija došla je na poziv građana, koji su prijavili da neko pali gume, te da im dim jako smeta.

 

Kada je patrola stigla, zatekla je šestoro ljudi na gradilištu i legitimisala ih. Radnici, za koje je utvrđeno da su zaposleni kod Miljkovića, nisu pravili probleme - kaže izvor Kurira. Kako navodi, iznenada se na placu pojavio Branko Miljković i odmah počeo da pravi haos.

- Istog trenutka čim je video patrolu, počeo je da pravi probleme, a moguće da je bio u alkoholisanom stanju. Umesto da se legitimiše i objasni zbog čega krši policijski čas, jer nije imao dozvolu za kretanje, počeo je da urla. Uz psovke je vikao: „Šta ste došli ovde, znate li vi ko sam ja?! Samo mi napiši kaznu, nećeš više raditi taj posao, ma nećeš više nigde raditi“ - priča izvor i dodaje da je potom Miljković nasrnuo na milicajku i snažno je udario.

Milicajci su potom pozvali patrolu MUP, ali se bahati građevinar ni tada nije smirio, već je uvrede, pretnje i psovke nastavio da upućuje i njima. - Policajci su savladali pomahnitalog Miljkovića i priveli ga u stanicu. Milicajka je pomoć zatražila u Urgentnom centru - kaže izvor.

Miljković je javnosti postao poznat pošto je uputio izvinjenje građanima jer su radovi koje je njegova građevinska firma izvodila na platou kod Trga Slavija u Beogradu bili nekvalitetni, pa je firma o svom trošku morala da ih popravlja, a rokovi za otvaranje su pomerani. Obe Miljkovićeve firme koje su bile angažovane na brojnim velikim poslovima su u stečaju.

(BalkansPress / Kurir.rs / Jelena Spasić 

Scroll to top