Srpska fudbalska legenda,nekadašnji kapiten Crvene zvezde i reprezentacije i aktuelni trener crveno-belih Dejan Stanković napravio je potez za svaku pohvalu.

On je sa svojim poslovnim partnerom Draganom Ruvarcem donirao respitatore i veću količinu medicinske opreme bolnicama u Srbiji čiji se lekari danima bore sa epidemijom virusa korona koji je zahvatio i Srbiju.

PROČITAJTE: Vojska odvozi leševe kamionima, ne stižu da ih sahrane: Meštani Bergama sa prozora gledali sudbinu svojih sugrađana (VIDEO)

Stanković i Ruvarc imaju zajedničku građevinsku firmu, a danas su se odlučili na ovaj human potez koji će sigurno mnogo da znači najugroženijim bolesnicima koji ne mogu da dišu bez pomoći respiratora. Stanković je najavio da je ovo samo početak velike humanitarne akcije u koju je ovim potezom praktično pozvao sve ljude dobre volje.

- Dužnost svakog od nas ko moze da pomogne, u ovako teškom trenutku, da to i uradi onima kome je to najpotrebnije. Nije bitno koliko, svaki doprinos je jedan život više spasen - kaze Dejan Stanković koji i u Italiji, u najvećem evropskom žarištu virusa korona ima desetine prijatelja i kolega koji su se suočili sa ogromnim problemom.

 

 

Scroll to top