BalkansPress

Dobro došli!

Novopazarci potpisuju peticiju da se javno odreknu Edisa Fetića kao sugrađanina.

PROČITAJTE: Drama u Zrenjaninu: Žena nestala u jezeru, počela da se davi, heroj taksista je slučajno ugledao

 

Edis je iz Novog Pazara, a sada je na Instagram profilu fanova njegove zakonite žene Zilhe osvanula objava u kojoj piše da se grad stidi Edisovih postupaka, pa se potpisuje peticija da se taj grad javno odrekne ovog sugrađanina.

*FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

 

 

*FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

PROČITAJTE: LJUBIŠA SE IZ ŠVAJCARSKE VRATIO U RODNI SVILAJNAC Ispunio dečji san da gaji magarce! Šokiraćete se pošto je litar mleka

*FOTO: PRINTSCREEN

"Novi Pazar je "ŠEHER" grad koji se ponosi mnogim sugrađanima koji su na najlepši način poneli slavu svog grada, sportistima, umetnicima, najboljim studentima, uspešnim i vrednim privrednicima i drugima koji svojim šasnim imenom, trudom i radom prenose slavu svog rodnog grada. A njihov grad se i te kako ponosi njima, njihovim likom i delom. Na žalost postoje i oni koji na najružniji i najsramniji način predstavljaju svoj grad i zbog kojih se svi stidimo. Stidimo se njihove sramote. Novopazarac Edis Fetić je ušao kao učesnik rijaliti programa ZADRUGA koji se prikazuje na RTV Pink. Svoje učešće je iskoristio da promoviše blud, nemoral i da na najružniji mogući način skrnavi sve one vrednosti koje promoviše naš narod. Brak kao instituciju, poštovanje porodice, čast dece, čist obraz i ljudsko dostojanstvo. Koliko se ponosimo našim časnim, uspešnim sugrađanima, toliko se stidimo ovog nečasnog i nemoralnog insana, te samim tim smatramo da niko nije zaslužio da se zove Novopazarcem i bude naš sugrađanin", pisalo je u postu na Instagram profilu.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top