BalkansPress

Dobro došli!

U emisiji "Život priča" čiji je autor i voditelj Tatjana Vojtehovski svake nedelje imamo priliku da čujemo pojedinačne ljudske sudbine i priče koje su priče svih nas i slike naše stvarnosti.

Na društvenojm mreži Tviter Vojtehovska je okačila  najavu za naredu  emisiju, a ovaj put nije htela samo da nam predstavi još jednu tužnu priču, već i da iskaže svoje lični stav o tome kako država postupa u ovakim slučajevima.

 

Da neki roditelji ne zaslužuju da imaju decu, pokazuje i ovaj audio-snimak na kom se čuje kako dete plače, jer ga majka maltretira:

Na smimku se čuje kako se maloletno dete žali ocu i kroz plač objašnjava da  ga majka i ostali ukućani maltretiraju, što para i najtvrđa srca. 

Naime, priča govori o tome da je nakon razvoda dete  pripalo majci koja ga je maltretirala, te je otišao kod oca, a  sud sada  želi da ga vrati majci koja ga, prema rečima oca i malog dečaka, maltretira. 

 

Otac je očajan, želi malog kod sebe,  dete je nesrećno i maltretirano, a država ne reaguje i gura dete u "pogrešne ruke", jer je zakon takav, najprostije rečeno.

PROČITAJTE: Učenici naterali dečaka s cerebralnom paralizom da legne u potok kako bi gazili preko njega (VIDEO)

Očito treba postupiti prema svakom slučaju pojedinačno, a naš i zakoni i zakodavstvo očito nemaj sluha za ovakve stvari:

PROČITAJTE: Moj sin (8) je odjednom postao besan i razdražljiv, a niko nije znao zbog čega: Na ovoj slici krije se razlog i AKO VAŠE DETE OVAKO SPAVA, ovo morate da znate

Ono što je najveći problem jeste da ovakvo postupanje  ostavlja na decu prevelike traume za ceo život.

(BalkansPress / espreso.rs)

Scroll to top