BalkansPress

Dobro došli!

Ako vam se selidba na predivno ostrvo okruženo tirkiznim morem, u mir i tišinu prirode i briga o životinjama čini kao idealan, ali nerealan posao, varate se - takvo zanimanje stvarno postoji, a glavna odgovorna za ponudu ovog posla je organizacija "God's Little People Cat Rescue"!

Radi se o organizaciji koja spašava mačke, a smeštena je na divnom grčkom ostrvu Siros!

 

Potencijalni novi zaposleni mora da ispunjava sledeće obaveze - moraće da mazi, hrani i brine o 55 mačaka, a za uzvrat će dobiti besplatni smeštaj, hranu, vodu, struju i naravno - platu. Ako ovaj oglas sam po sebi već nije dovoljno privlačan, dobićete i nešto što ne može da se kupi - pogled na Egejsko more i prelepe bašte.

Uslovi koje budući negovatelj maca mora da zadovolji su vozačko iskustvo i velika ljubav prema životinjama. Zato je organizacija na Facebooku dodatno objasnila kako se radi prvo o volonterskom, a nakon 3 nedelje probnog rada, plaćenom poslu.

PROČITAJTE: Ovo je zvanično najbolji grad za život na svetu: Na 6 sati od Beograda, jeftin prevoz, najniža stopa kriminala, prelepa priroda!

Poslodavci žele da se osiguraju da se radi o pravom entuzijasti, zaljubljeniku u život i životinje čiji motiv nisu isključivo novac i lagan posao.

Nakon početnog volontiranja potpisuje se ugovor na najmanje 6 meseci, a svi zainteresovani mogu da se prijave do kraja avgusta na Fejsbuk oglas!

(BalkansPress / Stil)

Scroll to top