BalkansPress

Dobro došli!

Sporni stan od Marije je „kupio“ ginekolog Nikola Antić, ali joj, navodno, nikad nije isplatio ni dinar za luksuznu gajbu.

Izvršitelji prodaju imovinu Miloševića! Luksuzni stanovi i druge vredne nepokretnosti čiji su suvlasnici Marija Milošević, ćerka bivšeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića, i njeni porodični prijatelji Dragan Hadži Antić i doktor Nikola Antić, otišli su na doboš!

Banka Inteza je juče oglasila prodaju njihova dva stana od ukupno 480 kvadrata na Dedinju i parcelu od 24 ara, čija se ukupna vrednost procenjuje na neverovatnih 284.204.689 dinara.

 

Luksuzni četvorosobni stan od 253 kvadrata, koji je Marija iznajmljivala prijatelju doktoru Nikoli Antiću, a koji je uzeo kredit od banke kako bi ga otkupio, jedan je od stanova čija je prodaja oglašena. Reč je o nekretnini vrednoj 59.894.866 dinara, kako je utvrđeno zaključkom izvršenja.

PROČITAJTE: SVAKOGA DANA NOVI ŠOK ZA VOZAČE Kazna 10.000 dinara ukoliko ovo uradite u vozilu!

- A kako nije imao novac da vraća kredit banci, odnosno da plaća rate, izvršitelji su oglasili prodaju stana. Marija, koja godinama živi u Crnoj Gori, još 2012. godine je za oko 800.000 evra prodala svoj četvorosoban stan od 253 kvadrata uglednom doktoru Nikoli Antiću, svom prijatelju, ali od njega na kraju nije dobila ni dinara. Kako je imućni doktor zapao u dugove, stan je stavljen pod hipoteku - kaže naš izvor.

Ginekolog oteo Mariji stan - Dragan Hadži Antić, koji je suvlasnik nekretnina i parcele čija je prodaja oglašena, potvrdio je za „Alo!“ da je Nikola Antić prevario Mariju Milošević.
- Doktor je prevario Mariju tako što je nelegalno uknjižio njenu nekretninu u katastru i taj predmet je sada na sudu. Banka ne može da proda bilo šta dok se vodi spor, to je protivzakonito. Kao suvlasnik, ja sam samo svedok u tom sporu - prokomentarisao je on i dodao da jedan od najboljih advokata na strani Marije Milošević.

Marija je onda, kako dodaje, ovlastila svoje advokate da podnesu krivičnu prijavu protiv prijatelja Nikole Antića.

Izvršitelji sada prodaju i parcelu od 24 ara, koja se nalazi u ulici Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, koja je u privatnoj svojini dužnika dr Nikole Antića, nekadašnjeg Marijinog ginekologa, i Dragana Hadži Antića, dugogodišnjeg prijatelja porodice Milošević, a koja vredi 170.096.684 dinara.

   

Osim toga, izvršitelji su na prodaju stavili i nekretninu vrednu 54.213.139 dinara. Radi se o još jednom četvorosobnom stanu površine 229 metara kvadratnih. Kako se navodi u oglasu banke Inteza, u toj nekretnini trenutno niko ne živi.

Ukupna tržišna vrednost navedenih nepokretnosti je 284.204.689 dinara, a početna cena na prvom javnom nadmetanju, koje će se održati 30. maja, iznosiće 70 odsto od te vrednosti.

Ranije se u medijima spekulisalo o navodnoj ljubavi između Marije i Dragana Antića, dugogodišnjih prijatelja, a sve je započelo kada je Slobodanova ćerka otišla u „Politiku” sa željom da postane novinarka. Antić je, naime, otišao u taj dnevni list u maju 1978, gde je započeo kao sekretar deska, međutim, ubrzo je počeo da piše saopštenja o tome koji će deo grada ostati bez struje (odatle je zaradio nadimak Struja), a sa te pozicije je još brže napredovao.

Već 1982. primljen je u stalni radni odnos, a interesantan trenutak u njegovoj karijeri bio je kada se u redakciji našla Marija. Slobodanova ćerka je poželela da bude novinarka, a Struja joj se našao pri ruci, te joj je u svemu pomagao, i tada se, navodno, između njih rodila i ljubav.

Scroll to top