BalkansPress

Dobro došli!

Problemi sa računima za električnu energiju i dalje muče mnoge! Jedan Beograđanin na svom Fejsbuk profilu podelio je svoju računicu, na osnovu koje opravdano sumnja u regularnost…

PROČITAJTE: IVANU ROŠULj (23) UBIO NEISPRAVAN BOJLER?! Stručnjaci upozoravaju na šta sve treba obratiti pažnju

 

Prenosimo njegove reči:

Pogledajte kako kriminalci iz EPS-a pljačkaju gradjane!!! Na računu se vidi utrošak struje od 336 kWh, NIŽA TARIFA, kao i utrošak 0 (nula) kWh VIŠA TARIFA

Obračun je morao da bude 336 kWh * 1,46 = 490,56. Kako i zašto je NEKO u EPS-u utrošenu struju obračunao 66,67% po ceni više tarife, SAMO 33,33% po ceni niže tarife, zbog čega sam u računu ukupan trošak struje dobio u iznosu od 1471,68 din.

Ukupno više mi je naplaćeno – UKRADENO – 981,12 din. samo u jednom mesecu. Da neko ne pomisli da je pogrešno očitano stanje na strujomeru, obzirom da sam prethodni mesec reklamirao, dobio sam potvrdu da je stanje potpuno ispravno upisano, da u očitanoj stanju nema utrošenih kilovata u višoj tarifi!!! 

- KO DAJE PRAVO EPS-u da deli potrošene kilovate kako im je volja? KO ZNA KOLIKO JE GRAĐANA SVAKOG MESECA na ovaj način pokradeno? Ovim neko mora da se pozabaviu ozbiljno, zaključuje u svom postu ovaj beograđanin.

Scroll to top