BalkansPress

Dobro došli!

Obožavateljke slavnog glumca razočarale su se pre nekoliko dana kad se Kijanu pojavio ruku pod ruku sa svojom dugogodišnjom devojkom, ali interesantno je da ovo nije prvi put da se oni pojavljuju u javnosti kao par.

PROČITAJTE: ISPOVEST SANDRA IZ PRSLOOK BENDA: Razveo sam se, banka mi je uzela stan, razboleo sam se, ali se ne predajem...

 

Ne samo što je zgodni Kijanu Rivs (55) zauzet nego je u pitanju i više nego ozbiljna veza. Glumac se, naime, pojavio na crvenom tepihu događaja LACMA Art + Film Gala u pratnji umetnice Aleksandre Grant (46), a mediji su odmah došli do saznanja da njihovo poznanstvo i ljubav nisu "od juče".

<p>Obožavateljke slavnog glumca razočarale su se pre nekoliko dana kad se Kijanu pojavio ruku pod ruku sa svojom dugogodišnjom devojkom, ali interesantno je da ovo nije prvi put da se oni pojavljuju u javnosti kao par.</p>

*FOTO: PROFIMEDIA

Par se, kako je pre izvesnog vremena pisao The New York Times, upoznao pre čitave decenije, 2009. godine, na jednoj večeri. Ubrzo pošto su se sreli, počeli su da sarađuju. Grantova je autor ilustracija u Rivsovoj knjizi Oda sreći, koja je nazvana slikovnicom za odrasle. To nije bila njihova jedina saradnja: 2016. godine Kijanu je napisao Senke, delo koje se bavi simboličkom prirodom senki kao slika i stilskih figura, a čije fotografije potpisuje Aleksandra Grant.

 

Iako su mediji javili da se par pre nekoliko dana prvi put pojavio zajedno, to nije istina: u junu ove godine viđeni su na reviji modne kuće Yve Saint Laurent, gde su uživali u muškoj kolekciji za proleće/leto 2020, a i tada su se držali za ruke!

*FOTO: PROFIMEDIA

Ove godine su zajedno posetili i Benefit at The Geffen Contemporary u Los Anđelesu, kada su, takođe, prošetali crvenim tepihom, a 2016. godine bili su gosti na gala večeri UNAIDS u Švajcarskoj.

 

<p>Obožavateljke slavnog glumca razočarale su se pre nekoliko dana kad se Kijanu pojavio ruku pod ruku sa svojom dugogodišnjom devojkom, ali interesantno je da ovo nije prvi put da se oni pojavljuju u javnosti kao par.</p>

 *FOTO: PROFIMEDIA

Grantova je, inače, veoma cenjena u svetu umetnosti, a njeni radovi mogu se videti u velikom broju galerija, najviše u Los Anđelesu, gde trenutno živi i radi. Ona se bavi slikanjem, crtanjem, vajanjem, ali važi i za multimedijalnog umetnika budući da se služila i videom kao načinom izraza. Posebno je interesantno njeno zanimanje za sam proces pisanja i ideje bazirane na lingvističkim teorijama. Radila je i kao profesor na jednom koledžu u Pasadeni, a mnogo vremena i energije izdvaja za filantropiju.

Ono što je interesantno jeste da ona ima dozvolu da venčava parove, što je pre nekoliko meseci otkrila na društvenoj mreži Instagram.

(BalkansPress / Izvor: Glossy.rs)

Scroll to top