BalkansPress

Dobro došli!

Manekenka Erin Hitherton, u javnosti najpoznatija kao bivša devojka čuvenog zavodnika Leonarda DiKaprija (44), nedavno je podnela zahtev za stečaj nakon što je svela račune i shvatila da je nemoguće da izmiri svoja dugovanja.

 

Erin na sudu terete City National banka kojoj već godinama duguje više od 400.000 dolara, a tome se pridružila i država Njujork kojoj nije platila porez u iznosu od 40.000 dolara.

Ovde nije kraj nevoljama - nju je tužio i bivši poslovni partner zbog odustajanja od njihove zajedničke sportske linije, pa je i njemu dužna 100.000 dolara, te se na koncu svega ispostavilo da duguje više od pola miliona dolara.

 

Ona je kao najvredniju stvar koju poseduje istakla dijamantsku ogrlicu od 950 dolara, a otkrila je da je u ovoj godini zaradila svega 2.820 dolara, kao i da na svojim računima ima ukupno 920 dolara, te da je došla u situaciju da svakog meseca uzima 200 dolara od prijatelja i porodice.

Siromašenje manekenke započelo je u 2018. godini u kojoj je navodno zaradila samo 18.000 dolara, za razliku od 2017. kada je njen konto ipak bio veći za 226.000 dolara.

 

Inače, ova plavokosa lepotica 13 godina već radi kao model, a u karijeri je bila i član Viktorijinih anđela, a šetala je pistom za neke od najluksuznijih brendova današnjice poput Valentine, Oskara de La Rente, Šanela, Dolče i Gabane...

Erin je bila i jedan od VViktorijinih anđela

*ERIN JE BILA I JEDAN OD VVIKTORIJINIH ANĐELA / FOTO: PROFIMEDIA

No, šta je tačno krenulo nizbrdo ne zna se, a zanimljivo je da su je 2016. tužile i komšije zbog "nerazumne količine buke" koju proizvodi.

Erin je široj javnosti postala poznata 2011. kada se pročulo za njenu romansu sa slavnim Leonardom DiKaprijem, a ovaj odnos je ipak potrajao samo par meseci, a rastali su se u priajteljskim odnosima.

(BalkansPress Izvor: Zena.blic.rs)

Scroll to top