BalkansPress

Dobro došli!

Kao da je jedan sasvim običan čovek, a ne možda i najpoznatiji glumac današnjice!

Glumac Kijanu Rivs je stekao neke neočekivane nove prijatelje nakon što je  njegov let morao da izvrši hitno sletanje ovog vikenda. Možda najpopularniji holivudski glumac je putovao iz San Fransiska u Burbank u Los Anđelesu kada je njegov let bio primoran da napravi neočekivano sletanje u Bejkersfild.

 

U video snimcima koje su snimili njegovi saputnici, Rivs je viđen kako preuzima inicijativu na revidiranju narednih putnih planova, a na kraju se i ukrcao u autobus sa drugim putnicima - jer je u tom trenutku vožnja za Los Anđeles bila brža od letenja.

Neki od video snimaka putnika pokazuju da je za vreme vožnje autobusom, Rivs šaljivo čitao zabavne činjenice o Bejkersfildu svojim saputnicima, pre nego što je na Jutjubu pustio i muziku koja je poreklom iz Bejkersfilda (kantri muzika koja je nastala 1950-ih u tom poljoprivrednom gradu).

PROČITAJTE: NAJVEĆI HOLIVUDSKI DOBROTVOR: Ovaj šarmantni glumac u tajnosti godinama finansira brojne dečje bolnice!

 

Kasnije, nakon što su stigli na svoje odredište, Rivs je uočen kako sa ostalim putnicima odlazi u jedan obližnji restoran brze hrane, kao da je jedan od njih - sasvim običan čovek, a ne jedan od najpoznatijih svetskih glumaca današnjice!

Jedna stvar je sigurna nakon ovog veselog putovanja: ako tražite prijatelja za putovanje, Kijanu Rivs bi trebalo da bude na vrhu vaše (i naše) liste!

(BalkansPress / Izvor: Stil.kurir.rs)

Scroll to top