BalkansPress

Dobro došli!

Proslava na obali koštala je milione jer su mladenci platili hotel i kompletan ugođaj svatovima za nekoliko dana. Samo dekoracija, prenoćište i vatromet staju pravo malo bogatstvo.

 

*Foto: Instagram

Najmlađa naslednica legendarnog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija Anja udala se za francuskog reli vozača Igoa Valentea, a svadbena ceremonija upriličena je u Antibu, gradiću smeštenom na obali Francuske.

Najsrećniji pored mladenaca bili su tašta i tast, Snežana i Dragan, kao i brat Marko i sestra Andrea.

 

- Svatovi su se taj dan kupali i sunčali jer su imali kompletan ugođaj koji su mladenci i njihove porodice platili, a onda je u večernjim satima pred zalazak sunca sve bilo spremno za slavlje na samoj obali. Najemotivniji trenutak bio je kada je Piksi pred svatove doveo svoju naslednicu u raskošnoj haljini. Po njegovom kretanju i očima koje su sijale od suza i uzbuđenja videlo se da ima tremu i da je ujedno najsrećniji čovek u tom trenutku - kaže naš izvor koji se zatekao među zvanicama, a koji nije želeo da otkrivamo njegovo ime jer su gostima strogo predočena pravila da ne iznose detalje slavlja u javnost.

*Foto: Instagram

Kako saznajemo, mladoženja je pre mlade na svadbenu pozornicu koja je bila ukrašena prirodnim cvećem ušetao pod ruku s majkom, a iza njih su hodali Piksijeva supruga Snežana sa sinom Markom i unukom. Mala Indija bila je obučena kao i mama - u venčanicu, i najviše je uživala na svadbi roditelja. Mlada je nosila venčanicu stranog dizajnera, a za noćnu žurku koja je bila upriličena u restoranu hotela presvukla se u jednostavnu belu haljinu od čiste svile.

- Mladenci su u znak večne ljubavi pustili dva bela goluba, dok su svatovi uživali u muzičkom performansu nekoliko orkestara i di-džejeva. Torta je bila ogromna, mislim da je imala blizu deset spratova dok se služio šampanjac čija jedna boca košta oko hiljadu evra. Sve je bilo na nivou slavlja svetskog džet-seta. Svako od nas je dobio karticu kojom je mogao da jede i pije u okviru rizorta šta god poželi. Vatromet koji je usledio nakon prvog plesa bio je čaroban, trajao je više od deset minuta i preplavio je nebo nad gradićem. Čuo sam da ga je organizovala jedna od najboljih i ujedno najskupljih agencija za pirotehniku - kaže naš izvor, u šta smo i sami mogli da se uverimo na snimcima koji su procureli u javnost.

*Foto: Instagram

Sa druge strane, sve fotografije sa ovog venčanja biće objavljene u Japanskom izdanju magazina "Vogue", koji mnogi smatraju prestižnim jer se radi o, kako mnogi znaju da kažu, modnoj Bibliji. Zbog toga su na svadbi bile visoke mere obezbeđenja da paparaci ne bi imali pristup.

*Foto: Instagram

Za smeštaj gostiju potrošili 100.000 evra

Po ugledu na glamurozna slavlja svetskih zvezda, ni srpsko-francuska porodica nije štedela novac kada je u pitanju udobnost zvanica. Svi gosti koji su dolazili iz svih krajeva sveta bili su smešteni u velelepnom hotelu "Du Cap-Eden-Roc" u mondenskom letovalištu na jugu Francuske. Ono što je zanimljivo, prema uvidu u cenovnik hotela, noćenje košta od 1.000 evra, a cena jednog svadbenog mesta je od 250 do 350 evra u zavisnosti od menija. Što govori da su mladenci za smeštaj svojih gostiju potrošili više od 100.000 evra bez hrane i pića, što su dodatno platili.

 

Snežana Dakić na venčanju

*Foto: Instagram / Snežana Dakić na venčanju

Gosti iz Srbije

Među brojim zvanicama našli su se prijatelji porodice Stojković iz Srbije, a neki od njih bili su biznismen Goran Karić sa surugom Ivanom, kreatorka Marija Tarlać, voditeljka Snežana Dakić, srpski košarkaš Marko Jarić i mnogi drugi.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top