BalkansPress

Dobro došli!

U njenom glasu čula se prevelika tuga.

Muškarac za kojeg mnogi misle da bio jedini u životu kanadske muzičke zvezde Selin Dion preminuo je nakon 22 godine njihovog braka, a pevačicin glas otkriva da se ona i dalje bori s tugom, piše Glossy.

Nije tajna da je Selin Dion pevačica koja bi rasplakala i one najtvrđeg srca, kao ni da je za nju oduvek postojao samo jedan čovek - Rene Anđelil.

 

Nakon što je on preminuo, mnogi su mislili da će Dionova prekinuti karijeru i povući se iz javnosti, budući da je bila skrhana.

Selin je, međutim, hrabro nastavila s pesmom, ali se neretko osvrće na svoj život s Reneom i ne krije koliko joj je teško bez njega.

Sve emocije koje se u njoj bore Selinini fanovi imali su priliku da čuju tokom njenog sinoćnog izvođenja njenog najvećeg hita - pesme My Heart Will Go On.

Selin je, naime, nastupila na dodeli nagrada Bilbord, gde je očarala sve prisutne i glasom i izgledom.

Njene kolege i obožavaoci uživali su u pogledu na šarmantnu Selin u svilenoj haljini, ali to ne može da se poredi s utiskom koji je ona ostavila svojim izvođenjem pesme.

Foto: Reuters / Mario Anzuoni

*Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Prisutni su plakali, a društvena mreža Tviter eksplodirala je zbog utisaka njenih korisnika. I sama Selin oglasila se tim povodom.

"Ovo je bilo divno iskustvo. Sve vreme sam sebi govorila: Zadrži suze, zadrži suze", rekla je pevačica.

(Izvor: Glossy)

Scroll to top