BalkansPress

Dobro došli!

Internet je počeo da gori kad su slike Jazemine Rosi počele da se dele po društvenim mrežama. Ova starija lepotica je zakoračila u 7. deceniju svog života i u to niko ne može da veruje. Da, dobro ste pročitali, ova žena ima 63. godine i zaista oduševljava svojim izgledom.

Iako muškarci otvoreno priznaju da obožavaju zrele žene, oni ipak kažu da su žene u 5. deceniji najprivlačnije. Međutim, muškaraci su se složili i rekli da bi rado bili u vezi sa Jazeminom, iako ona ima 63. godine.

 

PROČITAJTE: Svi drugi Zodijaci mu zavide: Horoskopski znak koji ima NAJVIŠE SREĆE U ŽIVOTU!

Zbog popularnosti njenih slika, Jazemina je za veoma kratak period dobila manekenski ugovor i nedavno je snimila reklamnu kampanju za kupaće kostime.

„Ova žena zrači pozitivnom energijom i pokazuje šta znači prirodna lepota. Ona je samouverena i jednostavno neverovatne“, rekao je njen menadžer.

Naravno, svi postavljaju isto pitanje – kako ova žena izgleda ovako u 63. godini.

 

Jazemina kaže da treba da se rešite stresa i da radite ono šta volite. Ključna stvar je dobra ishrana, isključivo povrće i riba. Takođe korišćenje ulja za kožu i kosu je od velikog značaja, jer takva ulja podmlađuju i regenerišu telo.

Ponekad slike govore više od reči, pa zbog toga pogledajte Jazemininu galeriju.

Scroll to top