BalkansPress

Dobro došli!

Verica Rakočević je, bez sumnje, u klubu "zgodnih baka". Ona je nedavno izjavila i da bi svet bio lepše mesto da ima još baka kao što je ona.

Da nema bojazni po ovaj svet pokazaćemo vam spiskom baka koje su zaista zmajevi. A najzgodnija među njima je?

 

Slađana Delibašić

Poznata kao denserka devedesetih Slađa je zaista zaslužila titulu najzgodnije bake. Ona nije najmlađa, ali kada pogledate sliku sa njenom unukom pitate se da ipak nije mama.

Ona je postala baka u 45. godini. 

 

"Presrećna sam baka! Sad razumem one koji pričaju da se unuče voli više od deteta. Mnogo mi je slatka unuka, veoma sam ponosna na moju Silviju i nadam se da će imati još dece", rekla je Slađa domaćim medijima.

 

Stoja

Najmlađa baka na estradi, ipak, je pevačica Stojanka Novaković Stoja. Ona je u 33. godini dobila prvo unuče, zbog čega je dobila epitet seksepilne bake.

 

"Ne znam baš koliko sam seksi, ali mislim da treba paziti na svoj izgled, a istovremeno biti privržen i svojoj porodici i biti dobra baka. Smatram da sam uspela u obe stvari", rekla je svojevremeno Stoja.

Zgodne bake iz Holivuda - Tina Tarner, Goldi Hon, Ivana Tramp, Sofija Loren, Susan Sarandon samo su neke od dama sa svetske scene koje su često bile na listama najzgodnijih baka. Naše su, ipak, bolje, zar ne?

 

Neda Ukraden

Baka Neda izgleda neverovatno.

''Zašto je sada sramota da lepo izgledate, da ste poželjni i zašto je problem da se o tome priča. Ja sam srećna baka ili baba. Obožavam svoje unučiće", rekla je Neda. 

Ona ima troje unuka, bliznakinje Nedu i Aleksandru i unuka Dušana.

 

Slavica Eklston

Iako će uskoro napuniti 60. godina Slavica Eklston izgleda barem 30 godina mlađe i nema ko joj ne zavidi na figuri. Zato i spada zaslužno u ovu kategoriju.

Bivša supruga Barnija Eklstona, prvog čoveka Formule 1, ima dve ćerke i dvoje unuka.

(Superzena)

Scroll to top