BalkansPress

Dobro došli!

Dragana Mirković i sama ističe kako sin Marko i ćerka Mauela ne vole isticanje i nisu privučeni javnim životom.

Marko je brat stariji dve godine i mlađa Manuela ne iskazuju nikakvu želju da budu deo show biznisa, a jedna ponuda je došla i kao potvrda toga, koju je Manuela odlučila da je odbije.

PROČITAJTE: PRIČA KOJA JE DUGO SKRIVANA: Dejan Bodiroga i Dražen Petrović su braća! Srbin i Hrvat ISTE KRVI

 

Dragana se našla na jednoj ekskluzivnoj zabavi tokom odmora u Monte Karlu, a članovi jednog prestižnog zatvorenog društva su imali pristup, među kojim se našao i popularni dizajner Filip Plejn.

On se oduševio Manuelom koja je izrasla u pravu lepoticu, zgodna i lepa devojka koja je visoka čak 182 cm. Pitao je odmah da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je onda sramežljivo odgovorila da nije o tome razmišljala.

*Printscreen Youtube/dmsattv

PROČITAJTE: KOME PRIPADAJU MILIONI ČUVENE BOŽEN? Pretpostavja se da je imala i OVO pored vila na Dedinju i Avali!

Prilazili su joj svi u Monte Karlu sa predlozima da se u poslu modela oproba jer ima zaista dobre predispozicije. Za sad, ona takvu želju nema, mora priznati da joj je zbog toga donekle drago, samo od nje zavisi da li će promieniti svoje mišljenje, kazala je Dragana pa je dodala:

 

– Manuela ima još vremena da odluči kojim će profesionalnim putem krenuti, čini se kako će izabrati neku vrstu umetnosti, to će biti njena odluka, u koju se Dragana i Toni neće mešati sigurno - govorila je pavačica za medije svojevremeno.

Osim što ima bogatu karijeru, uz Draganu je i njena porodica da je podrži.

Nedavno je jedan američki portal objavio da po zaradi u dosadašnjoj karijeri, ona može da parira i svetskim zvezdama.

Ali, nije samo ona ulagala u vilu u Beču gde danas uživa, već i njen suprug Toni Bijelić, koji je uspešan biznismen.

Scroll to top