BalkansPress

Dobro došli!

Omiljena i sjajna glumica Radmila Živković može da uživa u velikom broju uloga koje je dosad ostvarila, ali već sada može da uživa i u sjajnim rolama svoje ćerke i kolegenice Bojane Bambić koju je dobila u braku sa bivšim suprugom, snimateljem Predragom Bambićem.

PROČITAJTE: Sin Danila Lazovića posle optužbe da je izdao oca i Srbiju: Nikada neću obrukati prezime

Mama Radmila je svoje glumačko umeće pokazala u filmovima i serijama uz koje je uživala cela bivša Jugoslovija, poput "Balkanske perestrojke", "Kamiondžija", "Petrijinog venca", ali i "Zone Zamfirove" i "Ulice lipa" u kojoj je ostvarila jednu od novijih uloga.

Radmila Živković

*RADMILA ŽIVKOVIĆ • RAS / RAS SRBIJA

Ne zna se šta je dragocenije kod Radmile, njen talenat, njena lepota ili šarm. A sve te kvalitete ima i njena naslednica. Bojana je fizički veoma slična mami, a ljubav i talenat za glumu nasledila je takođe, u većoj meri od majke, ali je na tom polju i tata odigrao važnu ulogu jer se Bambić istakao i kao direktor fotografije, i kao snimatelj, i kao režiser dokumentarnih filmova, ali i kao glumac, u filmovima "Zemlja istine, ljubavi i slobode" i "Dečko koji obećava".

 

Bojana Bambić

*BOJANA BAMBIĆ • FACEBOOK / FACEBOOK

Poznata nalsednica Bojana Bambić kruna je ljubavi Radmile i Predraga. Brak glumice i snimatelja imao je neslavni kraj, ali je ono njalepše ostalo iza njega.

Predrag Bambić

*PREDRAG BAMBIĆ • RAS SRBIJA

Posle braka sa Bambićem Radmila se udala za Dragana Mihajlovića.

(BalkansPress / Izvor: PulsOnline)

Scroll to top