Urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević u javnosti je uvek odmerena i ozbiljna, a privatno je veliki šaljivdžija, ne libi se fizičkih poslova, a uživa i u likovnoj umetnosti.

PROČITAJTE: Bogdanina sestra u ljubavi sa Breninim sinom: Veza traje četiri meseca, evo zašto nije bio na svadbi kod Ražnatovića (FOTO)

 

Olivera dugi niz godina živi u elitnom delu Beograda, a u svom kraju je draga komšinica. Olivera često pazari u obližnjoj prodavnici, a prodavac koji je skoro svakodnevno uslužuje kaže da mu popravi dan kada dođe u nabavku.

Olivera Kovačević

*FOTO: G. SRDANOV / RAS SRBIJA

- O Oliveri mogu sve najlepše da kažem. Ona se uvek šali kada dođe kod nas, uvek nas lepo nasmeje. Dolazi skoro svaki dan. Kupuje svakodnevne stvari za kuću, voće, povrće. Uvek čeka u redu, kao i svi drugi ljudi, smeje se s nama, ćaska. Nikada nismo imali neku neprijatnost sa njom - otkriva prodavac za “Scenu”.

Olivera Kovačević

*FOTO: G. SRDANOV / RAS SRBIJA

Iako je televizijska zvezda, Olivera živi kao sav normalan svet, tako bar tvrdi jedna njena komšinica.

 - Ona je divna komšinica, niko ne može da zamisli da ona kao voditelj na televiziji riba hodnik i sređuje zgradu. Zahvaljujući njoj su nam sredili celu zgradu, popravili vrata, okrečili zidove... Jedno veče sam je video kako je došla s posla i riba stepenice, ostao sam u šoku - kaže komšija.

 

Zanimljivo je i to da Olivera voli radove srpskih umetnika i rado ih kupuje u obližnjoj galeriji.

- Dolazila je nekoliko puta kod nas. Kupovala je neke slike, ali ne previše skupe. U našoj radnji se prodaju radovi umetnika s Fakulteta likovnih umetnosti i lepo je što na taj način podržava njihov rad - poručuje prodavačica iz ovog lokala.

Olivera Kovačević

FOTO: G. SRDANOV / RAS SRBIJA

U kafiću koji se nalazi tik do zgrade u kojoj živi Kovačevićeva, ljubazna konobarica Sanja kaže da je Olivera čest i rado viđen gost u njihovom lokalu.

- Olivera je naš redovan gost. Dolazi sama, a često i sa nekom devojčicom. Obožava našu moku, to joj je omiljeno piće. Dolazi uvek u prepodnevnim ili popodnevnim satima na kafu, ne dolazi uveče i ne konzumira alkoholna pića. Galantna je, ostavlja nam bakšiš. Kulturna, pristojna, uvek je doterana, našminkana. Dešava se da dođe i bez šminke, ali je lepa i bez šminke - tvrdi ova mlada devojka u razgovoru za “Scenu".

Gospođa koja živi u ulici u kojoj živi i Kovačevićeva priznaje da je oduševljena njenom pojavom, ali da ipak ima jednu zamerku.

- Videla sam je baš pre neki dan kako stoji na semaforu. Prava je dama. Još bolje izgleda nego na televiziji, ja sam se oduševila. Vitka, tanka, sa stasom i držanjem. Jedino mi se nije dopalo što je držala cigaretu - poverila nam se gospođa.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top