BalkansPress

Dobro došli!

Aleksa Balašević, sin kantautora Đorđa Balaševića, na Instagram profilu otkrio je kako se oseća njegov otac, nakon što je u javnost danas dospela informacija da je legendarni pevač imao infarkt.

"Za sve što pitaju kako je moj tata... Ne čitajte novine, on poručuje da će se možda čak i boriti na Megdanu kako se oseća", napisao je Aleksa uz fotografiju Đorđa Balaševića u bokserskom stilu.

PROČITAJTE: Predsednik Vučić primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema

 

Na društvenim mrežama oglasila se i njegova ćerka Jovana.

"Da preduhitrim sve koji će mi postaviti sledeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan. Hvala svima koji brinu i imaju razumevanje zbog otkazanog koncerta", napisala je.

Balašević je, inače, otkazao večerašnji koncert u Kragujevcu, a vest o tome obožavaocima je javila njegova ćerka Beba.

"Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda... Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti...Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo... Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo", napisala je Beba na Fejsbuku.

Balaševićev sin Aleksa za Indeks je demantirao natpise o tome da je njegov otac imao infarkt.

"Bila je to sitna intervencija koju je morao da reši", kratko je kazao mlađi Balašević.

List piše i da je pevač već pušten kući.

Scroll to top