BalkansPress

Dobro došli!

IVANA Peters otkriva da se grupa "Tap 011" raspala zato što se Goca Tržan i ona nisu podnosile. Crnokosa pevačica, učesnica takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", tvrdi da je koleginica bila ljubomorna na njeno pevanje

PROČITAJTE: 

I dok su se Milan Bojanić, Petar Stupar i Đorđe Pajović odlično slagali u bendu, među pevačicama je vladala netrpeljivost, koja je i dovela do toga da svako od njih krene na svoju stranu.

- Goca je bila ljubomorna na moje pevanje, ali nije htela da vežba. Mnogo puta sam je terala da dođe kod mene da joj pokažem kako to bolje da radi, ali nikada nije došla. Mislila je da je najbolja, a takvi smo svi bili u mladosti - kaže Ivana.

 

Ona objašnjava da njih dve nikako nisu uspevale da nađu zajednički jezik.

- Goca i ja se nismo dobro razumele dok smo bile u "Tap 011" jer smo bile potpuno različite. Međutim, nikada se nismo otvoreno svađale, niti podigle glas jedna na drugu. Više je to bio neki hladni rat koji je doveo do toga da svako krene na svoju stranu - priča naša sagovornica, i dodaje da se kasnije situacija sasvim promenila:

- Otkada smo obe postale majke i dobile decu, sazrele smo i postale bliske. Senzibiliteti su nam sada mnogo bliži i to mi se sviđa.

Popularna grupa obeležila je devedesete godine svojim hitovima, a Ivana se prisetila i lepih trenutaka koje su provodili na putovanjima i nastupima.

- Iako je taj period bio težak za našu zemlju, nama je bilo dobro jer smo baš puno radili. Nismo znali šta se dešava oko nas. Živeli smo za te svirke, nastupe i poklone koje ćemo sa putovanja doneti našim najbližima. Po dva meseca smo bili na moru, radili i odmarali se. Živeli smo kao porodica - kaže Petersova.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top