BalkansPress

Dobro došli!

Poznata srpska glumica Neda Arnerić (66), koju je brat u februaru pronašao bez svesti pa je izvesno vreme bila zbrinuta na VMA, rešila je da otvori dušu o planovima, te je istakla da je uskoro očekuje put u daleku azijsku zemlju.

PROČITAJTE: BILA JE U INCESTNOJ VEZI SA OCEM 10 GODINA, A SVE JE POČELO KADA JU JE SILOVAO: Ovo je ČOVEK zbog kojeg je postala zavisnica i glumica sa NAJJEZIVIJOM životnom pričom! (FOTO)

- Odlazim u Indiju! - navodi Neda za "Hello", pa dodaje: - Želim da iskusim strog asketski život. Kad nastupe pauze pritajim se tako i radim neke druge stvari.

 

Arnerićeva ističe da se uveliko sprema za ovu avanturu, kojoj se jako raduje, a nimalo joj neće biti problem da se na neko vreme odrekne svih blagodeti koje svakodnevno uživa u Beogradu.

Neda Arnerić

*Neda Arnerić / FOTO: SLOBODAN PIKULA / RAS SRBIJA

Asketizam predstavlja odricanje od telesnih prohteva, a podrazumeva post, molitvu, nošenje pohabane odeće, uzimanje samo jednog obroka u toku dana itd.

- Maštam o penziji u Alpima, možda napišem i knjigu o svom životu. Volim da radim mnogo toga, ja sam, recimo, pod stare dane učila strani jezik - kazala je Neda za gorepomenuti magazin.

Scroll to top