Željko i Jovana Joksimović već nekoliko meseci žive u luksuznoj vili na Senjaku, koju su prošle godine kupili za 2,5 miliona evra od Ivane Mišković i Gorana Karića!

Kuća se nalazi na Senjaku, jednoj od najskupljih lokacija u Beogradu, a veličina placa je čak 20 ari, što je i više nego prosek za to elitno naselje. Ekipa Kurira posetila je njihov komšiluk kako bismo videli kako izgleda svakodnevni život porodice Joksimović, ali i da bismo saznali kakvi su Jovana i Željko komšije.

 

Negde oko dva sata po podne, ispred kapije kuće uočili smo voditeljku, koja se tada vraćala sa TV Prve, gde vodi jutarnji program. Ona je kolima ušla u dvorište. Iza velike ograde nismo uspeli da vidimo da li su sa njom bila i deca, koju obično u to vreme vraća iz vrtića.

*FOTO: SONJA SPASIĆ

"Viđamo svakodnevno i Jovanu i Željka, vrlo su aktivni. Jovanu sretnemo obično po podne, kada se vraća kući sa dečicom, a Željka negde oko 10-11 ujutru kako odlazi ka centru gradu. Ljubazni su, uvek se lepo jave, ali do sada nismo pričali, niti su oni sa bilo kim odavde razvili neki dublji odnos. Gledaju svoja posla.

 

Mi nismo ni znali da se kuća prodaje, oni su to verovatno dogovorili sa Ivanom i Goranom jer se druže godinama. Ono što znam jeste da je ta vila jedna od najboljih u ovom kraju, dosta novca je uloženo u nju, tako da Jovana i Željko sigurno nisu pogrešili što su je kupili", rekao nam je jedan od komšija kog smo zatekli u šetnji tog dana.

*FOTO: SONJA SPASIĆ

Pevačev i voditeljkin novi dom ima šest spavaćih soba, prostranu trpezariju, koja se nastavlja iz luksuzno opremljene dnevne sobe, nekoliko kupatila i još nekoliko prostorija koje su namenjene za opuštanje, čitanje, a uskoro i učenje, kada njihovi naslednici krenu u školu. Takođe, i dvorište kuće je veoma lepo opremljeno. Pored terase sa baštenskim nameštajem, oni poseduju i bazen, veće igralište sa ljuljaškama i klackalicama, kao i šator u kojem su ležaljke za letnja uživanja.

 

PROČITAJTE: JOVANA JOKSIMOVIĆ PLAKALA UŽIVO U "Jutarnjem programu" došlo do velike promene (FOTO / VIDEO)

*FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Živeli na Vračaru

Željko i Jovana su godinama živeli u dupleksu na Vračaru, ali su odlučili da se presele u luksuzniji dom kada je voditeljka rodila bliznakinje Srnu i Anu. Njih dvoje su tada shvatili da im sa toliko dece prostor u centru grada neće odgovarati, pa su krenuli u intenzivnu potragu za novom kućom.
Sa Ivanom i Goranom, svojim dugogodišnjim prijateljima, mesecima su pričali o kupovini njihove vile, a želja im se konačno ostvarila.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top