BalkansPress

Dobro došli!

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović očigledno voli da se “igra” kada je moda u pitanju. Sinoć su brojne zvanice na jednom prestoničkom događaju ostale iznenađene kada su ugledale Ražnatovićevu koja se pojavila u u potpuno neočekivanom izdanju.

 

PROČITAJTE: HAOS NA VOŽDOVCU: Komšije se bune zbog GLASNOG SEKSA Lukasa i Šavije!

25 GODINA KASNIJE Ceca se u javnosti pojavila u ISTOM IZDANJU kao u spotu “Idi dok si mlad”

*25 GODINA KASNIJE Ceca se u javnosti pojavila u ISTOM IZDANJU kao u spotu “Idi dok si mlad” / FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Naime, Ceca je skaratila kosu i stilizovala je tako da neverovatno podseća na izdanje iz spota “Idi dok si mlad” koji je snimila pre 25 godina. Ni loši vremenski uslovi nisu uticali na to da izgleda besprekorno, te je crna elegantna haljina dodatno istakla seksepil pevačice.

 

Tokom večeri od brojnih gostiju mogli su se čuti isti komentari, a neki od njih su glasili: "Izgleda identično kao u spotu, neverovatno”, “Baš joj dobro stoji ovako kratka kosa”.

Malo je poznato da je ovaj hit trebalo da snimi Vesna Zmijanac, ali da je u poslednjem trenutku odbila, te je numera slučajno završila u Cecinim rukama.

-Vesna Zmijanac je trebalo da snimi pesmu “Idi dok si mlad”. Međutim, nije joj se svideo tekst, ali joj se dopala melodija. Baš u to vreme smo moja sestra Lidija i ja otišle da preslušamo nove pesme kod Marine Tucaković. Ona nije tada otpevala tu pesmu i ja sam je odmah na prvo slušanje prihvatila.

 

Samo sam rekla: “To je to” - izjavila je jednom prilikom Ražnatovićeva, koja i danas, više od dve decenije kasnije, na svakom svom koncertu otpeva ovu numeru, dok na desetine hiljada ljudi ponavlja stihove sa njom uglas.

PROČITAJTE: MLADA JE NOSILA ROZE VENČANICU Mima Karadžić je već bio u braku! Kum mu je bio legendarni glumac kog ŽENE OBOŽAVAJU

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top