BalkansPress

Dobro došli!

Šaban Šaulić često je govorio da mu je najveća želja da oženi sina i da mu zapeva na svadbi, a samo nekoliko dana pre pogibije sa naslednikom Mihajlom pravio je spisak gostiju za njegovo venčanje sa Danijelom Mandić, koja je miljenica čitave porodice.

Ljubavna priča Danijele Mandić i Mihajla Šaulića počela je još u njihovoj ranoj mladosti, kada su prvi put bili u vezi. Međutim, tada su se posle izvesnog vremena razišli, a Danijela se nakon toga udala, a potom i razvela.

Da im je ipak bilo suđeno dokaz je to što je pre oko godinu dana usledilo pomirenje, te Danijela i Mihajlo od tada ponovo uživaju u ljubavi, a 8. decembra 2018. godine, na rođendan Mihajlove sestre Ilde Šaulić, verili su se u Parizu.

 

Romantičnoj veridbi prisustvovali su svi članovi porodice Šaulić osim Šabana, koji je bio sprečen, ali je veridbu pratio putem video poziva. Verenički prsten za Danijelu tada je stigao iz Londona.

Danijela i Mihajlo već neko vreme žive zajedno, a Goca i Šaban su im kupili stan u izgradnji u jednom stambeno-poslovnom kompleksu na Dedinju, koji uskoro treba da bude završen i u koji bi trebalo da se presele.

Danijela Mandić je Novosađanka i ugostiteljka je i vlasnica restorana. Majka i otac su joj razvedeni i oboje su ugledni biznismeni.

Mihajlo Šaulić

*Mhajlo Šaulić / FOTO: Alo! / Nenad Vujanović

Šaban Šaulić je mnogo voleo buduću snajku i bio je ponosan na njenu i Mihajlovu ljubav, a Danijela je, omiljena čitavoj porodici Šaulić i svi je vole jer je pametna, uspešna, lepa i lepo vaspitana.

PROČITAJTE: DIRLJIVA ISPOVEST ŠABANOVE UNUKE ELE: Evo kako je pevač pet dana pred njegovu smrt predosetio nesreću!

Mihajlo i Danijela svadbu su planirali u junu, ali su planove odložili do daljnjeg zbog tragične smrti Šabana Šaulića koji je u nedelju, 17. februara, poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

(BalkansPress / Izvor: Alo.rs)

Scroll to top