BalkansPress

Dobro došli!

Sonju Zekić (27), američki portal koji se zove Beautiful Women Pedia, nazvao ju je najljepšom prirodnom damom na svijetu.

Sonja, koja je žepskog podrijetla, studirala je od 18 godine i živi već nekoliko godina u Sarajevu, gdje radi u svojoj struci nakon što je diplomirala na Ekonomskom fakultetu.

PROČITAJTE: U MOSTARU IZREŠETAN AUTOMOBIL MAJE BEROVIĆ: Napadači s fantomkama pucali u kombi sa muzičarima!

 

Dosad se pojavila u nekoliko glazbenih spotova i postigla je veliki uspjeh na natjecanju Gentleman’s Choice, gdje su fotke na njenom profilu pregledane na više od pet miliona puta.

bosanka-2

– Amerikanci su me obavijestili o pobjedi putem e-pošte. Pronašli su mi slike na Facebooku i internetu, a zatim me njihov žiri proglasio najljepšom prirodnom ženom. Kad sam vidjela da su na na njihovoj svjetskoj listi bili slavni svjetski modeli, bila sam iznenađena, i zato sam iznimno ponosna na ovu pobjedu koja će otvoriti mnoge mogućnosti za mene, nadam se da napredujem u svijetu mode. Nazvali su me iz portala da budem član žirija za narednu godinu kako bi izabrali moju nasljednicu, rekla je.

 

PROČITAJTE: ŠOK U AMERICI Kad je Novak shvatio KO JE DEČAK na tribinama USTUPIO MU JE STOLICU i ispao car (VIDEO)

bosanka-3

Američki portal napisao je za Sonju da je to izvrstan primjer prirodne i lijepe djevojke. Ima savršeno tijelo i sjajno lice, te besprijekorne ženske atribute. Zato je ove godine najljepša prirodna žena. Lijepo je i teško je naći ljepotu kao njezinu jer živimo u svijetu genetski modificirane hrane, prijevare, plastične kirurgije, Photoshop i slično, piše na portalu.

PROČITAJTE: SVE TAJNE KLITORISA: Njegova svrha je jedinstvena i fenomenalna!

A na pitanje da li cijeni to što govore i misle o njoj, ona je rekla da na sebi najviše cijeni to kakva je ona osoba, to su njene najveće vrline, ali svakoj ženi je drago čuti tako lijep kompliment.

Scroll to top