Pevačica Neda Ukraden objavila je fotografiju u kupaćem kostimu i oduševila sve. Inače, Ukraden je sa porodicom proslavila svoj 68. rođendan, pa je na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu u kojoj je pokazala zanosnu i zavidnu liniju.

 

PROČITAJTE: MNOGE DA SE POSTIDE ZBOG NJE Ona je supruga omiljenog srpskog sportiste, ali NIJE KAO DRUGE ŽENE FUDBALERA (FOTO)

– Šampioni, otvorite šampanjac nek’ boli dušmane! Sretna sam sa svojim godinama, porodicom, publikom! A za izgled – fotoshop by dragi Bog! – napisala je pevačica i još jednom potvrdila da s razlogom nosi titulu najseksi bake Balkana.

 

PROČITAJTE: Deda Milovan se slikao sa unukom 1998. godine: Posle 20 godina nastala je ova fotografija i LJUDI KAŽU DA NIŠTA LEPŠE NISU VIDELI

Nedi nije potreban fotošop, jer svoju liniju i u sedmoj deceniji života održava trbušnjacima i sklekovima i to radi svakodnevno. Za njen mladolik izgled, često ističe, zaslužni su njeni unuci u čijem društvu se uvek oseća mlađe.

– Spremna sam za plažu, nosiću i bikinije. Moje telo sasvim pristojno izgleda za godine koje imam. Nije mi ono najveći adut, ali ne moram da ga se stidim – rekla je pevačica.

Nema bolje od lubenice! I use i podase! #nedaukraden #sweetsummer

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

(BalkansPress / Azra.ba)

Scroll to top