BalkansPress

Dobro došli!

Jedan od najupečatljivijih parova iz serije "Selo gori, a baba se češlja" koja se prikazivala pre nekoliko godina, bili su Zorica i sin Dragan. Lepu brinetu za kojom je simpatični i nestašni Milašinov sin bio lud, igrala je Olja Lević, koja danas još lepše.

PROČITAJTE: SIN DRAGANA VELIKIĆA, BIVŠEG AMBASADORA SRBIJE I KNJIŽEVNIKA, TROVAO LEKARE TORTOM: Evo kako se brani na sudu...

Olja (28) koja je iz Kruševca gde je završila Gimnaziju društveno - jezičkog smera i gde je kao članica kruševačkog kulturnog centra nastupala u predstavama lokalnog pozorišta, već u seriji se izdvojila izraženom lepotom.

 

Mlada glumica danas izgleda kao svetski model. Spremna je sada za novu ulogu zavodnice, neke fatalne žene, pred kojom će muškarci biti nemoćni, slažete li se?

 Olja Lević

Olja je ulogu u seriji Radoša Bajića dobila nakon što ju je prvak kulturnog centra ove ustanove Milija Vukovića savetovao da ode na kasting. Njegova procena bila je dobra, pa je glumica brzo postaal deo glumačke postavke serije.

Фотографија корисника Akademija umetnosti

Upisala je zatim studije glume na Akademiji umetnosti u klasi profesora Nebojše Dugalića u Beogradu, igrala u filmu "Nova Godina u Petlovcu", u seriji "Šifra Despot", a trenutno igra ulogu Mile u novoj domaćoj seriji "Igra sudbine".

Dopada li se vama kako Olja danas izgleda?

Scroll to top