BalkansPress

Dobro došli!

Kada je Haris Berković iz medija saznao da njegova Rada ima novog dečka i da se sa njim tajno sastaje u stanu koji je do juče bio njihovo ljubavno gnezdo, pao mu je mrak na oči! Odmah je seo u kola i uputio se tamo.

"Kao lud je lupao na vrata, a kada mu je otvorila uhvatio ju je za gušu s namerom da je udavi", priča Radina komšinica za novi Scandal i nastavlja:

 

"Vikao je na sav glas "Ti si samo moja! Zašto si me prevarila?! Zgazila si našu ljubav! Niko ne sme da bude sa tobom, samo ja, pobići uh sve! Bilo je baš bučno, jedan komšija je hteo da zove policiju ili Radinog tatu, ali je odustao jer zna da neće da reaguju na ljubavne svađe! Rada je jadna pokušala da se opravda ali on je bio sve gori!

;

Čas je vikap, čas plakao! Sigurno je ta drama trajala sat vremena! Posle sam čula da je uspela da mu objasni da se radi o njenom prijatelju i da nije ni sa kim u vezi! Uverila ga je da je zanima samo on i planovi za njihovu budućnost i on je, ljudi moji, tek onda skinuo ruke sa njenog vrata! Posle je popustio i onda su se zagrlili i kroz suze obećali jedno drugom da više neće nikome dozvoliti da se mešaju u njihovu vezu", završava Radina komšinica za novi Scandal!

(BalkansPress / Scandal)

Scroll to top