BalkansPress

Dobro došli!

Iako je godinama letovala samo na plažama za nudiste, lepa glumica na Crnogorskom primorju ovog puta se sunča i kupa u bikiniju, i to sa koleginicom Ninom Seničar.

Čuvenu srpsku "Zone" Katarinu Radivojević uslikali smo u Crnoj Gori, ali za razliku od prethodnih godina ona nije bila na nudističkoj plaži. Ovog puta uhvaćena je u veoma interesantnim trenucima, a sve detalje pogledajte u galeriji koja je pred vama.

 

Iako je na Adi Bojani, gde je skoro deceniju unazad letovala, svi očekuju, ona je ove godine prvi put na obali rezervisanoj za sve turiste i to u bikiniju. Društvo joj je pravila glumica i voditeljka Nina Seničar.

*Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Kako saznajemo, glumice su na crnogorsko primorje stigle zbog predstave "Pogledi" koju izvode sa Marijom Vicković na nekoliko lokacija. Da bi spojile lepo i korisno njih tri su stigle dan ranije i na primorju će se zadržati nekoliko dana nakon izvođenja predstava kako bi se odmorile.

*Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

PROČITAJTE: PAPARACO SA PRIMORJA Evo kako se Milomir Marić PONAŠA kada nije pred kamerama (FOTO)

 

- Kada se Katarina pojavila na plaži svi su bili iznenađeni ali i oduševljeni. Prvo zato što je ona jedna od javnih ličnosti koja je najpoznatija kada je nudizam u pitanju i niko je nije očekivao na plaži gde nema nudista. Sa druge strane svi su bili oduševljeni kako izgleda. Sa njom su bile Nina i Marija i verovatno je zbog njih i pristala da bude na ovoj plaži. Sve tri su se skrivale od pogleda prolaznika, peškire su stavile među stene i sve vreme su imale šešire i naočare za sunce na glavi. Katarina je jako lepa, ima zategnuto telo i tako bez šminke njene zelene oči su došle do izražaja. Nina takođe super izgleda pa su se svi okretali za njima, i stari i mladi, i žene i muškarci - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

*Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

- Trudile su se da budu neprimetne ali im to nije polazilo za rukom. Ljudi su im prilaziili da se slikaju. Prekidali su ih u ispijanju kafe i razgovoru ali moraju na to da se naviklnu jer su javne ličnosti. Verujem da je Katarina na nudističkoj plaži imala veći mir jer tamo nema telefona, slikanja i autograma pa se možda predomsli i vrati nudizmu - deli svoje sumnje sa nama jedan od turista koji se zatekao na istoj plaži sa glumicama.

*Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

PROČITAJTE: Džej u Budvi uživa sa mlađom ćerkom, a kada čujete čime se ona bavi oduševićete se! (FOTO)

 

U prilog izjavama našeg izvora govore i fotografije koje smo napravili, a na kojima se vidi da Katarina i Nina uživaju ispod jednog drveta na stanama. Njima se u jednom trenutku pridružila i Marija, ali se ona nije toliko brčkala i vozila čamac kao njih dve.

*Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

"Nisam više bezbedna na nudističkim plažama"

Katarina Radivojević nedavno je otkrila zbog čega je donela odluku da više ne posećuje nudističke plaže.

*Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

PROČITAJTE: PLAKAĆETE OD SMEHA Aca Lukas je uslikan u kupaćim gaćama, a na jednoj fotki je POPUT STARLETA (FOTO)

 

- Nisam bila dovoljno zaštićena na takvim plažama. Onaj ko vam nudi nudizam, trebalo bi da zabrani bilo kakvo fotografisanje. Većina nas koja je odlazila na nudističke plaže u Crnoj Gori povukla se upravo zbog toga - izjavila je Radivojevićeva nedavno za jedan magazin.

*Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top