BalkansPress

Dobro došli!

Kažu da je lepota u oku posmatrača i da o ukusima ne vredi raspravljati, ali Englezi kao Englezi uvek vole da se klade i takmiče u tome ko je u nečemu bolji, lepši, spretniji...

Ovog puta ostrvski tabloidi i portali birali su najlepše svetske prve dame, odnosno supruge šefova država a rezultatima Srbija ima prava da bude ponosna, budući da je naša prva dama Tamara Vučić podelila prvo mesto s prvom damom SAD Melanijom Tramp!

PROČITAJTE: OD OCA JE NASLEDILA LJUBAV PREMA PRIRODI: Ćerka Jovana Memedovića je PRAVA LEPOTICA (FOTO)

 

Ostrvski mediji, kada je reč o prvoj dami Srbije navode njenu prirodnu lepotu, kraljevsko držanje i prelepu dugu crnu kosu. Posebno se apostrofiraju fotografije sa inauguracije njenog supruga Aleksandra Vučića kada je Tamara naprosto blistala u prelepoj beloj haljini. A mnogi su tada primetili da je ličila na neku grčku ili rimsku boginju!

*foto: Reuters

Englezi navode i fizičku sličnost Tamare i Melanije i naglašavaju da je budućnost ipak pred Tamarom koja je znatno mlađa od Trampove supruge. Engleski tabloidi podsećaju i da se Tamara Vučić srela sa bivšom prvom damom SAD Mišel Obamom na prijemu koji je Obama organizovala u Beloj kući i ističu da bi bilo vrlo zanimljiv i nadasve lep eventualni susret Tamare Vučić i Melanije Tramp, dve najlepše svetske prve dame.

*foto: Profimedia

Inače, Tamara Vučić je rođena Lozničanka a diplomirala je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu kao jedan od najboljih studenata u svojoj generaciji. Radila je u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije. Aktivno se bavila humanitarnim radom i vrlo često posećuje humanitarne događaje. Retko se pojavljuje u javnosti, a kada se pojavi to je obično vezano za njene humanitarne aktivnosti. Sa svojim suprugom predsednikom Srbije Aleksandraom Vučićem ima sina Vukana.

Scroll to top