Trodelni dokumentarac o bogatoj karijeri najveže zvezde bivše Jugoslavije preksinoć je čitav region držao prikovane za male ekrane. Brena i Boba otkrili su kako su se upoznali i zavoleli, a mi vama otkrivamo kako danas izgleda Bobina prva supruga sa kojom je pre 32 godine dobio sina Filipa.

 

Najstariji sin u porodici Živojinović je, kao što je poznato, Filip Živojinović, kojeg je slavni teniser Boba Živojinović dobio u braku sa prvom suprugom Zoricom Nakić koja danas izgleda ovako.

Posle razvoda svako je krenuo svojim putem, pa se tako Boba zaljubio u Lepu Brenu, a Zorica se ponovo udala i ima ćerku Ivu i sina Maria.

- Filip je momak od trideset godina i potpuno razume celu situaciju. Imamo predivan odnos. Nikada u životu nisam želela da mu zamenim pravu majku. Ali, kroz život sam ga tretirala kao mog sina, a tako sam ga i nazivala.

 

Uvek sam bila njegov pravi prijatelj i on će sve shvatiti kada dobije svoju decu - ispričala je ranije za "Blic" Lepa Brena.

Boba i Lepa Brena su ostali u odličnim odnosima sa Zoricom pa tako često zajedno provode praznike, a Filip redovno odlazi u Ameriku da poseti majku, brata i sestru.

Iver ne pada daleko od klade. Sad vidimo na koga je Filip nasledio dobar izgled.

Scroll to top