Mirna Nađ prijavila je policiji da je njen suprug Albert Nađ, nekadašnji igrač Partizana, pobesneo jer je mislio da ga vara i nasrnuo na nju.

BEOGRAD - Mirna Nađ, supruga Alberta Nađa, nekadašnjeg fudbalera Partizana i reprezentativca, prijavila je novobeogradskoj policiji da je Nađ nasrnuo na nju u njenom stanu na Novom Beogradu i da ga se zbog toga plaši!

 

Kako nezvanično saznajemo, Albert je navodno pobesneo jer je mislio da ga Mirna vara, pa je preksinoć zbog toga došao kod nje da se rasprave.

Živi u strahu

- Vidno iznerviran, upao je kod Mirne, vikao je i svađao se. Svašta je u besu izgovorio, a navodno je i nasrtao na nju. Najpre ju je samo verbalno napadao, a kada je pokušala da pozove policiju, uhvatio ju je za ruku - kaže naš izvor upućen u slučaj.

On dodaje da je Mirna odlučila da pozove policiju i od njih potraži zaštitu od pomahnitalog muža, od kog se inače razvodi.

- Policajci su odmah reagovali po prijavi. Albert Nađ je pozvan u prostorije novobeogradske policijske stanice kako bi dao iskaz. Uredno se odazvao pozivu i inspektorima ispričao svoju verziju događaja - kaže naš izvor upućen u slučaj i dodaje da je o svemu obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Prema njegovim rečima, bivši fudbaler je tvrdio da suprugu nije tukao.

- Nađ je ispričao da jeste došao u Mirnin stan, ali da je nije fizički napadao. Rekao je da su se samo verbalno sukobili i da je ona, tokom prepirke, pretila da će zvati policiju. Navodno je i posegla za telefonom kako bi okrenula broj 192, a Nađ ju je tada uhvatio za ruku u nameri da spreči taj poziv - kaže naš sagovornik.

On dodaje da je Mirna u iskazu koji je dala policiji istakla da se plaši svog supruga, ali je isto tako potvrdila da joj nikad nije pretio ili fizički napadao.

 

Najavili razvod

Podsetimo, mediji su u oktobru 2016. objavili vest da se bračni par Albert i Mirna Nađ razvodi. 

- Ne mogu više da izdržim pritisak njegove bivše žene - rekla je Mirna. Nađ je tada izjavio da je on zatražio razvod kako bi zaštitio njihovu ćerku od problema sa  prvom ženom Jelenom.

 


Supruga fudbalera
MIRNA: DOBRO SAM

Mirna Nađ juče nije želela da priča o incidentu.

- Dobro sam, nemam komentar - izjavila je za Kurir supruga Alberta Nađa.

 


Hronologija
SVI ISPADI NAĐA

• Decembar 2016 - Albert Nađ je prijavio policiji ženu Jelenu, optuživši je da je udarila njihovog sina, pa ga izbacila iz kuće

• Septembar 2016 - Bivša supruga Jelena javno optužila Alberta da ju je tukao i da je pokušao da je siluje pred decom, Nađ negirao optužbe

• Februar 2013 - Jelena Stevanović, bivša devojka Nađa, 2013. ispričala da ju je davio jastukom i branio joj da jede nazivajući je kurvom i ološem. Nađ negirao

 


 

(Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top