BalkansPress

Dobro došli!

Glumac Tihomir Tika Arsić sa suprugom Jelenom najviše uživa kada slobodno vreme provodi u porodičnoj vikendici u Belanovici.

Foto: Goran Srdanovž / RAS Srbija

Vikendica ima malu dnevnu sobu u prizemlju i četiri spavaće sobe: jedna za domaćine, druga za najmlađu decu Veru i Arsenija, treća i četvrta za Tikine ćerke Lenku i Milicu, koju je dobio u braku sa Biljom Krstić.

 

- Ovde je moja majka rasla bez roditelja, kod ujaka, i to je njena ujčevina, da tako kažem. Dedovina. Ne znaš kad je lepše, leti ili zimi. Ova padina, tu im iznesem bale sena i stavim na ogradu da ne izlete na ulicu i da se ne udare i onda ih pustim da se sankaju. Kad se sjure i zveknu dole u bale... To im je najzanimljivije - priča glumac, i na šaljiv način odgovara na glasine da uz ovu vilu ima i bazen.

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

- Pokazaću vam taj čuveni bazen koji se stalno pominje. Eno ga spakovan na tavanu.

 

Arsić ističe da već godinama umesto na morskoj obali leto njegova porodica provodi na selu.

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

- Poslednjih godina ne idemo na more zbog raznoraznih razloga. Ne idemo na more, ali nam je ovde prelepo. Nekad se desi da Arsenija stavim u osam uveče u auto, dovedem ga ovde, odspavamo nekoliko sati i vratim se nazad u Beograd. Ovde, inače, i leti noću mora jorganče, ali se zato bogovski spava. Žabe, zrikavci, potok... Ima možda nekoliko stotina stanovnika - kaže Tika.

(Blic Puls)

Scroll to top