BalkansPress

Dobro došli!

Trojicu mladića hrvatska manekenka i voditeljka Tina Katanić prijavila je nakon što su u javnost krajem maja i početkom juna procurela dva eksplicitna snimka nje i dvojice mladića J. L. i D. Z.

Na osnovu njene izjave i podataka iz mobilnog telefona, koji je pronađen kod M. K. i zaplenjen, tužilaštvo je podnelo optužnicu protiv Domagoja R. (24) za neovlašćeno snimanje i distribuciju tih snimaka.

 

Na telefonu, koji je Domagoj prodao kad su mediji počeli pisati o snimcima, policija je pronašla 24 snimka kraćeg trajanja koje prikazuju Tinu u odnosu s dvojicom mladića. One će na sudu biti upotrijebljene kao dokazni materijal protiv optuženog. Domagoj je za sada nedostupan pravosudnim telima, ne odaziva se na pozive suda i adresa mu je nepoznata. Zbog opasnosti od bega sud mu je odredio istražni zatvor i policija će čim ga locira i uhapsi, odvesti u zatvor u Remetincu.

*Foto:Facebook

Sve je počelo početkom novembra 2014. godine, kad je Domagoj nazvao Tinu i dogovorio susret. Kad su se našli, on je već bio u društvu s J. L. i D. Z. Svo četvoro su pili više vrsta alkohola, a šta se tačno dogodilo Tina se ne seća jer je, kako je ispričala tužiocima, bila u alkoholisanom stanju. U svom je iskazu pred tužiocima nekoliko puta ponovila da se ne seća da je s trojicom muškaraca imala bilo kakav polni odnos, a posebno nije videla niti je bila svesna da bi Domagoj R. nju i J. L. i D. Z. snimio u eksplicitnoj situaciji.

 

Seća se da je Domagoj koristio ajfon, ali nije tačno znala koji model je imao. Za postojanje eksplicitnih snimaka saznala je od prijatelja koji su joj javili nakon što je snimak, prvo putem WhatsAppa, a potom i na internet portalima, počeo da kruži.

Tina samo želi da svi sporni snimci budu izbrisani s interneta kako bi mogla normalno da živi jer želi da ima porodicu i ne želi da je tako nešto prati kroz život.

*Foto: Facebook

Domagoj R. se u istrazi branio ćutanjem, u odgovoru na optužnicu tvrdio je da ne postoji nijedan konkretan dokaz koji je može potvrditi. Da je imao nameru da objavi snimke, kaže, pustio bi ih sve i da su oni pušteni s telefona J. M.

- Da je Tini zaista bilo loše i da se ničega nije sećala, ne bi iduće jutro otišla s nama na kafu i pozvala nas na ručak - tvrdi Domagoj.

 

Nakon što su snimci izašli u javnost život mu se pogoršao, počeo je da dobija pretnje, a propalo mu je i nekoliko fudbalskih transfera.

- Početkom 2014. godine nazvao me Domagoj R. (24). Kad sam se našla s njim, bio je u društvu s J. L. i D. Z. Svo četvoro smo konzumirali više vrsta alkohola. Što se tačno dogodilo ne sećam se jer sam bila u alkoholizovanom stanju - izjavila je hrvatska manekenka.

*Foto: Facebook

- Kad sam se sledeće jutro probudila u tom stanu, tamo su još bili i Domagoj R., D. Z. te J. L. Već tada mi nije bilo jasno šta se dogodilo prethodne noći. Kad sam se probudila, osećala sam nelagodu s obzirom na to da sam intuitivno osećala da nešto ne valja, ali nisam znala šta.

- Pretpostavljam da mi je video snimkom, koji je načinio i distribuirao na moju štetu, hteo da naudi s obzirom na to da sam javna osoba. Iako se ne sećam događaja od prethodne noći, sećam se da sam sledećeg jutra pokušala od Domagoja da dobijem njegov telefon, ali on nije hteo da mi ga da - rekla je Tina.

 

Scroll to top