BalkansPress

Dobro došli!

I ove nedelje nastavio se trend negativnog komentarisanja.

U jedanaestoj epizodi serije "Nemanjići - rađanje kraljevine", pod nazivom "Biseri u kosi", mletačka princeza Ana Dandolo, koju glumi Sloboda Mićalović dolazi u Srbiju.

Stefan je u dilemi. Da li da se oženi Raškom ili Anom Dandolo. Ukoliko bi odabrao Anu, to bi bilo od velike koristi za osnaživanje Srbije.

 

Srpski dvor dočekuje novu vladarku, u stvarnom životu inače suprugu Vojina Ćetkovića, koji tumači glavnu mušku ulogu. Tako se ovaj bračni par ponovo zajedno našao pred kamerama jer su u seriji "Ranjeni orao" već igrali muža i ženu Anđelku i Tomu.

*Printskrin: Youtube / RTS Prikazuje / Udaješ se za šumskog cara - prigovara Ani Dandolo pratilja

Ono što je gledaocima zasmetalo je što se ponovo istorija u seriji prebrzo odvija, pa je Sloboda stigla, ostala trudna i porodila se. Sve to za pola sata jedne epizode.

 

*Foto: Printskrin / Youtube / RTS Prikazuje

Mnogi su, međutim, pohvalili Slobodinu glumu u kadrovima u kojima je verodostojno prikazala porođaj i sve ono kroz šta žena prolazi tokom donošenja bebe na svet. Ali su i to duhovito prokomentarisali.

 

Stefan i Ana se venčavaju. Ana Dandolo rodila je sina, Uroša, u braku sa Stefanom.

*Foto: Printskrin / Youtube / RTS Prikazuje

Sava je spreman da uz malobrojnu pratnju krene za Srbiju. Nosi kovčeg sa moštima svog oca. Nad kivotom se mire braća Stefan i Vukan. U poslednjoj sceni vidi se vaskrsli Nemanja.

Pogledajte trejler za 11. epizodu:

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top