BalkansPress

Dobro došli!

Ako se vaše životne vrednosti i ambicije međusobno poklapaju, to može da znači da ste konačno pronašle svog princa.

Bilo da tek započinjete vezu ili već slavite godišnjicu, sigurno ste se bar jednom zapitale - Da li je on onaj pravi? Ponekad je odgovor na to pitanje lak, a ponekad treba razmišljati o tome. Ljubav nije uvek onakva kakvom se čini, i teško je odgonetnuti sve njene zagonetke, a ako imate pravu osobu pored vas znači da ćete biti nasmejani i kada veza postane stara.

 

Ukoliko još niste sigurne da ste pronašle ‚‚onog pravog" i ne znate da li bi trebalo da krenete dalje, ova 4 znaka će vam to reći. Ako je vaš dečko ovakav, on je sigurno pravi za vas,

4 sigurna znaka da je on ‚‚onaj pravi"!

*Foto: giphy

1. Pažljiv je

Mali, romantični gestovi, nešto su što vam priređuje svakodnevno, a kad god ste bolesni ili se loše osećate , on je spreman da učini šta god da je potrebno, samo da bi vas oraspoložio i bar malo ulepšao dan? Ovi učestali znaci pažnje znače da mu je stalo do toga da budete srećni dok ste s njim, i da vas neće izneveriti čak ni u najtežim trenucima.

*Foto: profimedia

 

2. Nežan je

Grli vas pre spavanja, uvek vas ispraća i dočekuje poljupcima, a  kad ste u šetnji uvek vas drži za ruku?Parovi koji su skloniji fizičkim gestovima često su srećniji u vezi od onih koji izbegavaju kontakt. A kada vam neko svakodnevno pokazuje nežnost, to pozitivno utiče i na vaše mentalno zdravlje.

 

*Foto: giphy

3. ‚‚Dobro" se svađate

Način na koji komunicirate za vreme svađe može biti i ključan znak o vašem statusu u ljubavnoj vezi. Čak ni učestalost svađanja nije toliko bitna, koliko način na koji svoje konflikte rešavate. U zdravoj vezi, svaki partner će prvo saslušati argumente drugog, a zatim ih uvažiti i izneti svoje mišljenje i osećanja. To ne znači da bi trebalo da odustanete od veze, ako vam na komunikacionom polju ne cvetaju ruže. To je zapravo i jedan od najmanjih ljubavnih problema koji može da se reši terapijom za parove ili jednostavno, jednim iskrenim i temeljnim razgovorom s partnerom.

*Foto: profimedia

 

4. Deli vaše vrednosti i ciljeve

Sasvim je normalno da imate drugačija interesovanja od svog partnera, ali vaši dugoročni ciljevi ipak bi trebalo da se poklapaju.Razlike su uvek dobre i prihvatljive, ali ne i kad su u pitanju neke velike životne odluke, poput osnivanja porodice ili stupanja u brak. Ako se vaše životne vrednosti i dugoročne ambicije međusobno poklapaju, onda možete odahnuti, jer to je još jedan znak da ste pronašle svog princa.

*Foto: giphy

 

(Izvor: Espreso.rs)

Scroll to top